Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık steelseries Arctis 7 Wireless Kutu/Garanti/Fatura Satın Al 15 Ağustos 2023 14:53 1 1 Satılık steelseries Arctis 7 Wireless Kutu/Garanti/Fatura Ürünün görsellerini detaylı bir şekilde ekledim.Ürün tarafımca titizlikle bir ay kullanılmıştır, Zaten ürünü aldığım arkadaş ürünü hiç kullanmamıştı, Satın aldığım arkadaş ürünü bir kez alıp kullanmış denemiş ve geri kutusuna koymuş. Ürünün kablolarını dahi ilk kez kendim açtım ve 2 kablosu hiç kullanılmadı.Herhangi bir teknik problemi arızası vs bulunması söz konusu dahi değildir,Ürünün sıfırdan farkı yoktur,Lütfen görselleri dikkatlice inceleyiniz.Ürünün 2022 nin başı veya 2021 en sonunda aldığını hatırlıyorum ona göre 2 yıl garantisi var bittimi bitmedimi bilmiyorum. Ancak garanti varsada kısa bir süresi kalmıştır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kastamonu Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık steelseries Arctis 7 Wireless Kutu/Garanti/Fatura (Alınık +144 hz 27 inc curved monitor 2k) Alınık i5 12400F veya / Ryzen 5 5800x/ Ryzen 7 5800x