@reprep bu 2 oluyor, önce dreamcast, sonra snes biraz da bize bırak
3 oluyor yahu, dreamcast, gameboy, snes ama yeter. :D
şu konsolu aramaktan gına geldi öyle heyecanla açtım ki konuyu :( satılmamıştır diye nasip değilmiş temiz ürün güzel fiat alıcısına hayırlı olsun darısı başıma...
artık 10 gün bakarım bu ilana içim gitti valla :(
Fotoğraf stok foto da, ürünü alali çok oldu aslinda. 60 hz modlu olarak aldim. Nefrit inanilmaz uygun fiyatlara 50/60 hz ve region-free mod'lu cihazlar satiyor. Tabii modsuz cihazlar da var isterseniz. Ve fiyatlari sahibinden'dekiler gibi uçmuş değil. Kesinlikle tavsiye edeceğim bir arkadaş.
NEFRİT te yamuk olmaz manevi olarak onun kadar çok maddi olarak onun kadar az deger başka bir retrocu yoktur
BUnlar referans ilanı anladım. Zaten yakın zamanda kendisiyle alışveriş yapmıştım, bunları şuan satsaydı dikkatimi çekerdi.
quote:
Orijinalden alıntı: scavus
NEFRİT te yamuk olmaz manevi olarak onun kadar çok maddi olarak onun kadar az deger başka bir retrocu yoktur
Beni tanıyan biliyor, açıkçası güzel bir konuya değinmişsin çavuş. Maddi olarak gözümde değersizdir 2000 senesi oncesi üretilmiş konsolların tümü. Tabiki bunları almak oynamak bu cihazlar ile eglenmek guzel. Elime gectikce bu tarz 2000 senesi oncesi konsol-lar yine uygun fiyatlara satmaya devam edicem. Bu arada wolcano41, gullux'a bir baksan onda bu konsoldan olma ihtimali olabilir. Oda yine uygun fiyatlardan ürün satan bir arkadaşımızdır.
Hakkımdaki olumlu yorumun için teşekkür ederim @NEFRIT, senin; konsol geliştirme konusundaki başarını yürekten takdir eder ve başarılarının devamını dilerim kardeşim..
Bende tşk ederim gulluxx. Devamı ise açıkçası reprep2011 arkadaşımızında sayesinde ilgim Arcade Makinelere yonelmeye başladı. Artık bende kesinlikle evimde bir arcade makine yapmayı düşünüyorum. Aslında yaklaşık 2005 den beri yabancı sitelerde insanlar yapa durur olmuşlar. Ülkemizde de henuz yeni yeni insanlar bu konu ile ilgileniyorlar.
Sizin elinizde bayagı (nintendo marka) konsol olduğundan sizde olabileceğini düşündüm, wolcano41'un aradığı model amarika üretim snes'in.
@wolkano41'le bu konuyu pm'den görüştük ve elimde onun istediği kriterlerde temiz amerikan ntsc snes takım bulunmadığı için maalesef yardımcı olamadım kendisine : ( "Arcade oyun sistemi kurma "konususundaki girişimine yürekten destek veriyorum..Elimden gelicek birşey olursa da her türlü yardıma da hazırım @NEFRIT kardeşim..
Herkese merhaba iş yoğunluğu yüzünden uzun bir süre foruma giremedim kaçırdığım bir ürün yoq gibi snes ile alakalı NEFRIT ben mustafa abi (gulluxx) ile görüştüm bir çok oyun aldım kendisinden daha önce elinde malisef benim aradığım temizlikte amerikan snes yoq,senin eline geçerse modifiyelide olur orjinalde olur öncelikle bana pm atarsan sewinirim iyi forumlar...
quote:
Orijinalden alıntı: wolcano41
Herkese merhaba iş yoğunluğu yüzünden uzun bir süre foruma giremedim kaçırdığım bir ürün yoq gibi snes ile alakalı NEFRIT ben mustafa abi (gulluxx) ile görüştüm bir çok oyun aldım kendisinden daha önce elinde malisef benim aradığım temizlikte amerikan snes yoq,senin eline geçerse modifiyelide olur orjinalde olur öncelikle bana pm atarsan sewinirim iyi forumlar...
wolcano41, çok gec cevap yazıyorum. İstediğin ürünü sana yine forumda üye olan scavus bulabilir. Kendisi ile özel mesajlaşarak iletişim kurmanı öneririm, görüşmek üzere.