Şimdi Ara

Satılık Supreme Hesap (308 win - 613 saat) - 80TL (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

quote:

Orijinalden alıntı: kemalozaydin06

Güzeller güzeli dostum - kafalardakisoru işareti sen şu kelebek bıcağı satmak için buluşma ayarlayıpda gelmeyen velet değil misin? Yada çok özürdiliyorum vardiyem var elden satamam havale ile satayım önce parayı yolla diye dönen arkadaşım sen değilmsiin abicim? Amacın bizi dolandırmakdı ve ben bunu senın konunda ifşa ettim diye ne zoruna gittide sen bizim konularımızı pisletmeye çalışıyorsun?

SENİN ÖZEL MESAJDA Yaptığın dolandırıcılığa teşebbüs buyur bu linkde :http://i.hizliresim.com/pROOkz.png

Forumdaki online sürelerini takip ettiğim zaman vardianın olmadığı ortada. Daha fazla konusma abicim olur mu?
    Güven sağlamak isteyen arkadaşlar , Steam hesabını ekleyip akşam attığımız maçları takip edebilir ler - Global ve supreme hesaplar ile . Geçenki turnuvada 1. olmuş adamlardan birinin hesabına laf atmakda senin gibi bir çocuga gelmiş :))) Helal olsun. alacak arkadaş alacağı adamın nickini ögrenebilir.

Kolay gelsin.

Arkadaşla bugün alışveriş yaptım sorun olmadı. Dolandirma biraz ağır olmamış mi?

erencım her yerdesın masallah esea dedın kayboldun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: UNXP7SS

quote:

quote:

Güzeller güzeli dostum - kafalardakisoru işareti sen şu kelebek bıcağı satmak için buluşma ayarlayıpda gelmeyen velet değil misin? Yada çok özürdiliyorum vardiyem var elden satamam havale ile satayım önce parayı yolla diye dönen arkadaşım sen değilmsiin abicim? Amacın bizi dolandırmakdı ve ben bunu senın konunda ifşa ettim diye ne zoruna gittide sen bizim konularımızı pisletmeye çalışıyorsun?

SENİN ÖZEL MESAJDA Yaptığın dolandırıcılığa teşebbüs buyur bu linkde :http://i.hizliresim.com/pROOkz.png

Forumdaki online sürelerini takip ettiğim zaman vardianın olmadığı ortada. Daha fazla konusma abicim olur mu?
    Güven sağlamak isteyen arkadaşlar , Steam hesabını ekleyip akşam attığımız maçları takip edebilir ler - Global ve supreme hesaplar ile . Geçenki turnuvada 1. olmuş adamlardan birinin hesabına laf atmakda senin gibi bir çocuga gelmiş :))) Helal olsun. alacak arkadaş alacağı adamın nickini ögrenebilir.

Kolay gelsin.

Arkadaşla bugün alışveriş yaptım sorun olmadı. Dolandirma biraz ağır olmamış mi?

ummadığın yerden ben cıkarım emrecim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UNXP7SS

quote:

quote:

Kolay gelsin.

ummadığın yerden ben cıkarım emrecim

emre kım eren ?

• 100 tl ye global elite satan var 😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Win sayısı ve oynama saati aynı ise onlardan satınalabilirsiniz.
    Bu hesap satılmak için alınmamıştır.
    Kendi kullandığı smurf hesaptır o yüzden arkadaşın emeklerininde boşa gitmesini istemeyiz.
    Kendi hesabı tahmin edebileceğiniz üzere global'dir.

Fiyat 80tl nakit veya 100tl'lik item olarak güncellenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEIII -- 6 Nisan 2015; 10:15:16 >
  • uygun fiyat
  • Hesap @teleci arkadaşımıza satılmıştır.

Daha önce hile ile boostlanmış ban yememiş hesapların boost için bize gelme ihtimaline karşı boost hizmetimizi sonlandırdım.

Bunun yerine istediğiniz rütbeye göre belirlediğimiz ücretleri tarafımıza gönderdikten sonra temin edilen 0 hesaplar 7-10 gün içinde size teslim edilecektir.

LEM - 100
    SUPREME - 125
    GLOBAL - 150

Supreme ve global için nakitte %10 indirim vardır. LEM rütbesi için belirtilen fiyat nakit, diğerleri item fiyatlarıdır.

İlgili konu açılacaktır.

Takipte kalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEIII -- 6 Nisan 2015; 15:20:01 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.