Şimdi Ara

SATILIK TAKASLIK 3ADET WİRELESS ADAPTÖR+ MODEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILIK TAKASLIK 3ADET WİRELESS ADAPTÖR+ MODEM
    quote:

TPLİNK TL WN722N 150 MBPS ADAPTÖR + KALİTELİ ANTEN 25 LİRA

ADAPTÖRDEKİ LEKE BANT LEKESİDİR SİLİNİRSE ÇIKAR..KIRIK DÖKÜK ARZIA SÖZKONUSU DEĞİLDİR..

SATILIK TAKASLIK 3ADET WİRELESS ADAPTÖR+ MODEM  SATILIK TAKASLIK 3ADET WİRELESS ADAPTÖR+ MODEM

quote:

EDUP ED-200 ED-W14 14 DBİ EFSANE ANTEN.. FİYAT 50 LİRADIR..

ÜRÜNÜ 1,5 SENEDİR KULLANIYORUM .. 1,5 SENEDİR DIŞARDA TAKILI OLMASINA RAĞMEN KAR KIŞ YAĞMUR DEMEDEN ÇALIŞAN BİR ÜRÜNDÜR ..
    RALİNK 3070 CHİPSETLİDİR .5M KABLOSUYLA BERABERDİR..

SATILIK TAKASLIK 3ADET WİRELESS ADAPTÖR+ MODEM  SATILIK TAKASLIK 3ADET WİRELESS ADAPTÖR+ MODEM

quote:

ZYXEL P 660W-T1 V3 KABLOSUZ MODEM FİYAT 30 LİRADIR

quote:

AİRTİES AİR 2410 V2 MODEL ADAPTÖR FİYAT 30 LİRADIR

SATILIK TAKASLIK 3ADET WİRELESS ADAPTÖR+ MODEM  SATILIK TAKASLIK 3ADET WİRELESS ADAPTÖR+ MODEM  SATILIK TAKASLIK 3ADET WİRELESS ADAPTÖR+ MODEM

TAKAS 60 GB VE ÜSTÜ SSD İLE OLUR SADECE DÜKKAN ÜRÜNLERİM OLAN 2 ADET HDD YİDE EKLEYEBİLİRİM TEKLİF EDİLEN ÜRÜNLERE GÖRE.
    Fiyat : 2 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• sadece wifi adaptör alsam?
  • ardagul A kullanıcısına yanıt
    son durum nedir?
  • ce788 kullanıcısına yanıt
    güncel satış devam
  • ardagul A kullanıcısına yanıt
    hocam resim eklemen mümkün mü acaba?
  • ce788 kullanıcısına yanıt
    ürünlerin linklerini googleye yazın resimlerini görürsünüz. resim ekleme şansım yok şu an maalesef. soru ve görüşler için pm atarsanız sevinirim ayrıca.konu altından yazmaya gerek yok.
  • TPLİNK TL WN722N---- kargo dahil satıs fiyatı 31 TL. bilginize hocam. saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScttsV

TPLİNK TL WN722N---- kargo dahil satıs fiyatı 31 TL. bilginize hocam. saygılar.

sıfırı 23 lirayada bulunabilmekte ve isteyen istediği yerden almakta serbesttişr arkadaşım.. adaptörün yanında verdiğim antenin sıfır fiyatıda adaptörün sıfır fiyatı kadar vardır.. ki alıcı adam pm atar pazarlık eder gereken yaparız.
  • Hocam benim belirttigim de antenli. Satisinizin hayrı icin belirttim. Hayirli satislar. Saygilar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScttsV

Hocam benim belirttigim de antenli. Satisinizin hayrı icin belirttim. Hayirli satislar. Saygilar.

hocam yazınızı okudum sattığım üründe çekim alanı yğksek olan anten var..orjinal anteniyle sadece ev içi kullanılabilen bir ürün olduğu için zamanında 300 m gibi mesafedeki modeme bu anteni takarak çözüm ürettim..orjinal anteninin 6-7 katı fazla mesafeyi görüyor ürün bu antenle..saolun tavsiye için yinede..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.