Şimdi Ara

SATILIK/TAKASLIK ASUS ROG Strix Radeon RX 5700 XT OC 8GB 256Bit TR FT.GARANTİ KUTULU(takas var)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Sıfır
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    KONU YORUMA KAPALIDIR !

ASUS ROG Strix Radeon RX 5700 XT OC 8GB 256Bit Ekran Kartı

Sıfır yurtiçi faturalıdır.1 ay önce alınmıştır kontrol amaçlı açılmışıtr.kart sorunsuzdur. garantisi türkiyede geçmektedir.
    Satış fiyatı :3.8000.-TL indirim pazarlık düşünülmemektedir. takas fiyatı : 4.000.-TL dir.

Takas RX580-590 GTX1070 ve üzeri kartlar ile olur
    özelden görüşelim
    hızlı iletişim için whatsapp dan 0506 488 06 48 cengiz ben ulaşabilirsiniz. mesai saati içinde aramamanızı rica ediyorum.

SATIŞ GENEL UYARI
    Uyan benim ilanımdan, uymayan istediği başka yerden alabilir. İlanımda polemik amaçlı veya
    gereksiz mesajlara cevap verilmemekte ve DH Forum 2.El Bölümü kuralları Madde [2.5] kapsamında
    şikayet edilmektedir.

Madde [2.5]-->İlanda gereksiz yorum, fiyata müdahale, almayacak olmasına rağmen
    laf atma gibi girişimler ilan sahibinin isteği doğrultusunda açılan ilanda engellenebilir ya da ilan
    sahibi bu yorumlara izin verebilir. Burada ilan sahibinin yaklaşımı çokönemlidir. Polemik yaparak
    laf yetiştirmeye çalışmak yerine şikayet etmeleri en kolay yöntemdir.

SATILIK/TAKASLIK ASUS ROG Strix Radeon RX 5700 XT OC 8GB 256Bit TR FT.GARANTİ KUTULU(takas var)SATILIK/TAKASLIK ASUS ROG Strix Radeon RX 5700 XT OC 8GB 256Bit TR FT.GARANTİ KUTULU(takas var)SATILIK/TAKASLIK ASUS ROG Strix Radeon RX 5700 XT OC 8GB 256Bit TR FT.GARANTİ KUTULU(takas var)SATILIK/TAKASLIK ASUS ROG Strix Radeon RX 5700 XT OC 8GB 256Bit TR FT.GARANTİ KUTULU(takas var)SATILIK/TAKASLIK ASUS ROG Strix Radeon RX 5700 XT OC 8GB 256Bit TR FT.GARANTİ KUTULU(takas var)SATILIK/TAKASLIK ASUS ROG Strix Radeon RX 5700 XT OC 8GB 256Bit TR FT.GARANTİ KUTULU(takas var)SATILIK/TAKASLIK ASUS ROG Strix Radeon RX 5700 XT OC 8GB 256Bit TR FT.GARANTİ KUTULU(takas var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizhan5334 -- 13 Haziran 2020; 12:55:19 >

• Sağolsun evine misafir etti, kartı denedik, birazda sohbet muhabbet ettik sonrasına kartı aldım şu an sistemimde kullanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.