Şimdi Ara

Satılık&Takaslık Blu-ray Filmler İlan Sayfası (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
31
Favori
24.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aslında biraz ihtiyaç benimkisi sadece daha sonra alabileceğim filmler olduğu için tercih ettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • amazon.de de sepetimde beklettiğim bazı filmler 1-2 Euro kadar ucuzlamış, biraz daha mı beklesem acaba. yılbaşına doğru noel kampanyası felan olur hani

bir de bendeki James Bond 50.yıl setini gördüm sitede 250 Euro fiyat çekmiş amazon.
    iyi ki zamanında alıp koymuşum bir köşeye
  • SATILIK BLU RAY FİLMLER

1-Grown Ups 1..Büyükler...15 TL

2-The Proposal ..Teklif.....15 TL

3-G I Joe..The Rise of Cobra....Kobranın yükselişi....20 TL

4-Just Go With It...Hayatım yalan....15 TL

5-Star Trek..1...Uzay yolu.......20 TL

6-Wall Street..2.bölüm para uyumaz.......15 TL

7-The Ugly truth..Kadın aklı erkek aklı...15TL

8-The Lovely Bones...Cennetimden bakarken....20TL

9-Definitely Maybe...Belki olabilir....20 TL (SATILDI)

10-...SATILDI....Filmlere Avengers 2 Ultron çaığınıda ekliyorum 2D dir TR alt yazı ve dublaj mevcut ...45TL...SATILDI...

Hepsi orijinaldir ve Türkçe alt yazı mevcut 5 taneye kargo ücreti benden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KMLSNY -- 1 Şubat 2016; 16:45:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaybi

Aslında biraz ihtiyaç benimkisi sadece daha sonra alabileceğim filmler olduğu için tercih ettim.

Anladım
    Pekı bonus altyazı var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

amazon.de de sepetimde beklettiğim bazı filmler 1-2 Euro kadar ucuzlamış, biraz daha mı beklesem acaba. yılbaşına doğru noel kampanyası felan olur hani

bir de bendeki James Bond 50.yıl setini gördüm sitede 250 Euro fiyat çekmiş amazon.
    iyi ki zamanında alıp koymuşum bir köşeye

Benımkıler halen aynı
    Beklıyorum bakalım

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Sinema versiyonları dışında ülkemizde çıkan extended versiyonların bonuslarında maalesef altyazı yok
  • Minority Report: 45 TL
    Jurassic World: 55 TL
    Jurassic Park Trilogy: 70 TL
    Goodfellas: 40 TL (Alman Baskı)
    Sucker Punch: 40 TL
    Man of Steel 3D: 35 TL
    Legend of the Guardians: 25 TL
    Quentin Tarantino Collection: 110 TL
  • Arkadaşlar
    Guardians Of The Galaxy ve
    Planes 1-2 bluraylerini arıyorum.
    Satmak isteyen var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geleceğe Dönüş Steelbook üçleme 110 TL
    Star Trek into the darkness 20 TL (Ambalajında)
    After Earth 20 TL (Ambalajında)
    Sirinler 2 3D 15 TL ( Ambalajında)
    Madagaskar 3 BD+DVD 20 TL (Ambalajında)
    Man Of steel 20 TL (Ambalajında)
    Swat 15 TL (Ambalajında)
    Hitch 15 TL (Ambalajında)
    Open Season 15 TL (Ambalajında)
    Brave 2 Diskli 20 TL (Ambalajında)
    Total Recall 2 diskli 20 TL
    Hobbit Lenticular kutu 40 TL (Ambalajında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mean Streets -- 30 Kasım 2015; 22:01:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satılık Blu-ray filmlerim.

Layer Cake 25 TL(Türkçe seçenekler mevcut.)
    King Kong 15TL (Türkçe seçenekler mevcut.) SATILDI
    Brave (2D+3D) 15TL (Türkçe seçenekler mevcut.) SATILDI
    Sherlock Holmes 10TL (Disk İngiltere baskısı ile değiştirilmiş olup Türkçe seçenekler mevcut değildir)
    Wizard of Oz (2 Disk)(Ambalajında) 50TL (Türkçe seçenekler mevcut.)
    The Hobbit: An Unexpected Journey Extended Edition (2D+3D) 85TL (Türkçe seçenekler mevcut.)
    The Hobbit: The Desolation Of Smaug Extended Edition (2D+3D) 75TL (Türkçe seçenekler mevcut.)

Resimler filmlere aittir...

Satılık&Takaslık Blu-ray Filmler İlan Sayfası Satılık&Takaslık Blu-ray Filmler İlan Sayfası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eaybi -- 2 Aralık 2015; 12:59:22 >

• Merhaba arkadaşlar;

Kendimce yılların arşivcisiyim dvd arşivcisi hepsinide kendim yaptım zamanında bunun emeğini ve zevkini yapanlar bilir... ayrıca elinde disc coverli kap olmasıda işin başka bir zevkidir tıplı plak zevkine benzetirim ben dvd arşivini rafta durmasıda ayrı bir güzelliktir bence... ama sonradan devir değişti hd mkv işine döndük bende epeydir arşivimin yönünü mecbur hdd mkv olayına yönlendirdim öylede gidiyorum... ancak bu işin zevki bende ayrı bir yeri olduğu için tekrar dvd lerimde hatta buraya asıl yazma amacım artık blu-ray zevkide yaşamak istediğimden gittim samsung bdf5100 blu-ray player aldım yarın kısmetse elimde olur... şimdi biraz araştırdım bu playerlerin hemen hemen hepsinde cinivia koruması var copy dvd lerde belli bir süreden sonra ses veya görüntüyü kesiyor izleyemiyorsun muhtelemen bende bu engelle karşılaşacağım için elimdeki copy dvd lerden pek yararlanamayacım gibime geliyor... öte yandan bu cihazların hdd mp performansı da bir basit mp kadar da olamıyormuş onun için önlemimi aldım mp cihazım var mkv ler için... şimdi sıra geldi blu-ray filmlere bunu en pratik yoldan nasıl çözerim? gördüğüm kadarı ile kiminiz takas kiminiz satış ile bir şekilde devam ediyor benim içinse blu-ray sermayem olmadığı için dvd sermayem var ancak öyle böyle bir sermaye değil hani güvenirim dvd arşivime... dikkate alan arkadaşlar olursa listemi atabilirim mail olarak blu-ray film karşılığında istediğiniz filmleri copy yapar verebilirim sorun değil zaten bu saatten sonra blu-ray arşivine falan kalkmam bende izler hevesimi alır takas vs elden çıkarırım böylece bu döngünün içine girmiş olurum bende yarlanmış olurum sizlerde diye düşünüyorum... elimde şu an er ryanı kurtarmak ve bir tane demo blu-ray lar mevcut gelecek olan playerimi bunlarda bir başlangıç yapmak istiyorum sonra elden çıkaracağım... istediğimim filmlerin dts hd ma olması önemli dir

herkese iyi günler dilerim.

• Aşağıdakilerin hiçbirinde tr altyazı ve dublaj yoktur:

Alien anthology kargo dahil sanalpazarla 65 tl son fiyat.
    Children of men steelbook 50 tl
    King kong augmented reality edition 30 ( extended)
    Gladiator augmented reality edition 30 tl (extended)

Diğer ilanlarım şurada:
    http://www.sanalpazar.com/urunalin__selcharli_e

İce age dört film tr dub ve altyazı var son film 3d artı 2d :
    75 tl kargo dahil sanalpazarla

• Ambalajı açılmıştır. Temizdir.
    • Kargo alıcıya aittir. İstediği kargo şirketi ile gönderilir.
    • Takasa kapalıdır. Fiyatlar sondur elden çıkarma amaçlı.

Godfather Set
    Fiyat: 65 TL
    Link:
    http://www.idefix.com/video/the-godfather-coppola-restoration-francis-ford-coppola/tanim.asp?sid=EJU8WSNFBR8RI9PW7470

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherleon -- 10 Aralık 2015; 15:41:49 >
  • Bourne Ultimatum 15 lira.
    Back To The Future "İngiltere baskısı ilk çıktığı zamanlar da almıştım" Şu anda kesin değil satışa sunacağım.Yine de bir yoklamak için yazıyorum

• Alınık Star Wars Complete Saga 9 disc bluray set
  • - Alexander
    - King Speech
    - Miami Vice
    - Toy Story I ve II
    - Büyük Göçler -çift disk
    - Şampiyon (Secreteriat)
    - Katy Perry (2D ve 3D olmak üzere çift disk)
    - Cloud Atlas
    - Far and Away (Uzak Ufuklar)
    - The Lone Ranger - Maskeli Süvari

Öncelikli olarak kendi ayarında filmlerle takas etmek isterim. Tamamında en az Türkçe altyazı mevcut, tamamı orijinal ve teknik-kozmetik olarak sorunsuz.
  • tcmb T kullanıcısına yanıt
    pm attım..
  • Merhaba arkadaşlar (22 film+1 bonus disk içeren) James Bond 50. Yıl blu-ray setini arıyorum.. Elinde olanlar yada satmak isteyen olursa benimle irtibata geçebilirsiniz.. iyi forumlar..

diğer aradığım film Rain Man blu ray arıyorum

temsili resimler;

Satılık&Takaslık Blu-ray Filmler İlan Sayfası

Satılık&Takaslık Blu-ray Filmler İlan Sayfası

• Bluray oynatıcımın bozulması sebebiyle elimde olan bazı filmleri satışa çıkardım. Filmleri sattıktan sonra yine bir cihaz alacağım. Elinde Pioneer BDP-140/150 olup ta ederi kadar filmlerle takas etmek isteyen olursa takasa açığım. Cd ler temizdir. Bir kısmı zaten kapalı kutudur. Elimden geldiğince fiyatları araştırarak yazmaya çalıştım. Çok uçuk farklar olduğuna inanıyorsanız mesaj atın fiyatta güncelleme yaparım. Kargo alıcıya aittir. Kapalı kutularda ne yazık ki iade almayı düşünmüyorum. Açık olanlarda sorun varsa tabi ki iade alırım.

Prestij 15 TL (Türkçe Yok, Paket Açık, A Bölge)
    Indiana Jones 15 TL (Türkçe, Paket Açık, B Bölge)
    Transsiberian 3 TL (Türkçe, Paket Kapalı, B Bölge)
    Watershark 3 TL (Türkçe, Paket Kapalı, B Bölge)
    Code 3 TL (Türkçe, Paket Kapalı, B Bölge)
    Harry Potter 30 TL (Türkçe, Paket Açık, B Bölge)
    Ölüm Yadigarları (3D) (1+2)
     Satılık&Takaslık Blu-ray Filmler İlan Sayfası Satılık&Takaslık Blu-ray Filmler İlan Sayfası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miyankizu -- 12 Ocak 2016; 8:04:38 >

• Bourne Ultimatum 15 tl
    Back To The Future 25.yıl özel versiyon Amazon ingiltere den alındı. TR var. 75 tl

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.