Şimdi Ara

Satılık Takaslık General Mobile Discovery 4GB (Fotolu 475Lira)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Silinebilir satıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BossPower -- 29 Ocak 2014; 0:18:26 >

• pm attım haber bekliyorum hocam.
  • cihaz lenasso arkadaşıma rezervedir. 6 da elden verilecektir.
  • cihaz lenasso hemşerime elden verilmiştir. Güle güle kullanmaası dileğiyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BossPower -- 29 Ocak 2014; 0:19:06 >
  • Arkadaş sağolsun hemşerimiz aynı şehirde yaşıyoruz dedik güvendik aldık cihazı evimde memleketten misafirim olduğu içinde pek kontrol edemedim açıkçası.Eve geldiğimde cihazı açtım bi baktım ekran değişmiş ekranın yanlardan dışarı ışık fışkırıyo.Cihazın içindeki vidalar kimisi siyah renk kimisi gümüş renkte.Bataryayı kaldırınca alttaki döşemenin sökülüp takıldığı acayip bi şekilde belli.Garanti dışı yapıldığı belli yapan adam 3. sınıf işçilik yapmış böylelikle cihazın garantiside devre dışı kalmış oluyor.Halbuki ilanda nokta hatasız çiziksiz tamir görmemiş falan ibareleri yer alıyordu.Bende referanslarına güvenip cihazı alıp hemen evime geçtim.Daha sonra kendisiyle görüştüm (hemşerimin) geri alamayacağını işte elden aldın iyice kontrol etseydin falan gibi sonradan bi 50 lira vereyim falan laflar.Parayıda borcu varmış ona vermiş falan gibi cümleler kurdu.

Ben yaşadım başkalarıda sorun yaşamasın diye yazıyorum.

Ayrıca hakkımı helal etmiyorum gerisi kendisinin vicdanına kalmış.

• lenasso kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun kardeşim bende almayı düşünmüştüm ciddi ciddi. Demek ki herşey bu referans sistemi ile olamıyormuş arada böyle talihsizlikler de yaşanılabiliyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coldness

Geçmiş olsun kardeşim bende almayı düşünmüştüm ciddi ciddi. Demek ki herşey bu referans sistemi ile olamıyormuş arada böyle talihsizlikler de yaşanılabiliyormuş.

Sağol hocam bende Htc One vardı ihtiyaçtan sattım bi kısmıyla dedim yine idarelik bi cihaz alayım.Aldım almaz olaydım dedim sinirlendim parçaladım cihazı herşeyin hayırlısı olan o parama olmuş oldu olsun evladımın başının gözünün sadakası olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam o paranın gideceği varmış ve gitmiş, sen içini ferah tut, haydan gelen huya gider. Bu arada şikayet hakkınız mevcut, eğer savcılığa gidecek olursanız ben detayları için size yardımcı olabilirim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.