Şimdi Ara

@@ SATILIK / TAKASLIK HTC HD2 'Android G' FATURALI KVK GARANTİLİ @@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • @@ SATILIK / TAKASLIK HTC HD2 'Android G' FATURALI KVK GARANTİLİ @@

Memnuniyetle kullanmakta olduğum HTC HD2 cep telefonumu, keyfi/özel sebeplerden dolayı satışa koyuyorum. Cihaza; (Bana göre HD2'nin hayatını kurtaran bir artıdır..) Android Gingerbread 2.3.2 kuruludur. Orjinal Wmobile işletim sistemine göre kat kat daha hızlı, uzun batarya ömrüne sahip ve daha stabil çalışmaktadır. Pek tabi orjinal WMobile işletim sistemine dönmek hatta Win 7 rom kurmak dahi bu cihaz için mümkündür..

Temizlik Durumu: Cihazın durumuna gelirsek öncelikle 10 üzerinden 9.5 alacak kadar temiz durumda, hiçbir iz, çatlak, kırık, çizik kesinlikle bulunmamaktadır. Aşağıdaki linkte yer alan orjinal fotoğraflarından inceleyebileceğiniz gibi gönül rahatlığı ile cihazım tertemiz diyebilirim. Zaten sürekli silikon kılıfta kullanılmış temiz bakılmıştır.

Fatura/Garanti Durumu: Cihaz 22.04.2010 tarihli 2000TL'lik faturasıyla bulunmaktadır, 13 ay daha KVK Garantilidir.

Kutu Aksesuar Durumu: Cihaz orjinal kutusu, orjinal data kablosu, orjinal şarj aleti ve tüm belgeleri ile full kutu aksesuar şeklinde bulunmaktadır. Yanında ekstradan aldığım 4gb hafıza kartı ve ince sert silikon kılıf bulunmaktadır.

Orjinal Fotoğrafları: Cihazın kendi fotoğraflarını aşağıdaki önizlemelere tıklayarak ayrıntılı şekilde inceleyebilirsiniz..

Satış/Takas Koşulları: Yukarıda durumunu ayrıntılı şekilde belirttiğim HTC HD2 cihazım için istediğim rakam 820TL'dir. Satış İzmir içi elden, şehir dışına ise hesabıma 820TL yattığı takdirde hemen verilen adrese kargoyu güvenli şekilde çıkarmam şeklinde gerçekleştirilecektir.

Takas konusunda ise Blackberry 9000-9700-Torch / N8 / iPhone 3GS tarzı cep telefonları, oyun konsolları, notebook tarzı elektronik cihazlar ile +/- fark anlaşılarak mümkündür. Tabii ki ilk tercih için satış konuşulacaktır.

Ulaşım/Bilgi: Bana buradan p.m. yolu ile ulaşabilir, açıklanan konular haricinde tüm ayrıntılı sorularınızı özelden iletebilirsiniz. Lütfen ilgisiz yorumlarda bulunmayalım.

REFERANSLARIM PROFİLİMDEDİR..

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

• iphone 4 ile takas düşünürmüsünüz üzerini nakit tamamlayarak ?
    Sahibinden ilan no : 45864649
  • Teşekkür ederim, iPhone 4 düşünürüm ancak fark büyük..
  • pm
  • Uzun zamandır bu kadar detaylı ve güzel hazırlanmış bir ilan görmemiştim
    İyi satışlar kardeşim
  • ö.m. atmış bulunmaktayım
  • Yorum için teşekkür ederim..

p.m.'leri yanıtlıyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG TR Garantili G4 Takaslık
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım merhaba Garantili faturalı bb9000 + Nokia 5800 Black edition(modifiyeli sürümdür.) düşünür müsün ? ya da tek üstü nakit ? cvp bekliyorum. Tşkrlr.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan17

Arkadaşım merhaba Garantili faturalı bb9000 + Nokia 5800 Black edition(modifiyeli sürümdür.) düşünür müsün ? ya da tek üstü nakit ? cvp bekliyorum. Tşkrlr.

p.m. gönderdim..
  • PM
  • cepciniz83 ile alışveriş gerçekleştirilmiştir, ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.