Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
Satın Al
ARKADASLAR NETBOOK KENDİ KULLANDIĞIM ÜRÜNDÜR. GARANTİSİ MEVCUT DEĞİLDİR. KENDİ KULLANDIĞIM ÜRÜN OLDUĞU İÇİN TEMİZ VE TİTİZ KULLANILMIŞTIR. SATIŞ SEBEBİM TAMAMİYLE KEYFİ DİR. TAKAS İÇİN TEKLİFLERİNİZİ PM ÖZEL MSJ YOLUYLA YAPABİLİRSİNİZ.. SATIN ALMAK İSTEYEN ARKASLAR İST BESİKTAS ZİNCİRLİKUYU TARAFLARINDAN ELDEN DENEYEREK ALABİLİRLER. İL DIŞI ARKADAŞLAR İÇİN ÖNCE HAVALE SONRA KARGO SEKLİNDE OLACAKTIR. REFERANSLARIMDAN BELLİDİR GÜVENİLİRLİK SİZE BAGLI..
LG X110 çok şık bir netbook ve klavyesi yazı yazmaya benzerlerinden daha müsait (geçen gün size tanıttığımız HP 2133'ten daha iyi değil tabii ki). Ekran, bağlantı özellikleri ve teknik yeterlilikler açısından bu ürün netbook kavramının karşısını doldurabiliyor. Ürün, Windows XP ile sunulduğu için Atom'un teknik yeterliliklerinin altını dolduruyor.
LG X110
İşlemci: Intel Atom N270 1,6 GHz Yonga seti: Intel i945SGE Bellek: 1 GB DDR2 Sabit disk: 160 GB Ekran: 1024x600, 10 inç Webcam: 1,3 MP Bağlantı seçenekleri: Bluetooth (her modelde yok), WiFi 802.11 a/b/g, Ethernet, 3G (her modelde yok) Çıkışlar: D-Sub monitör, 3x USB, kart okuyucu, mikrofon ve kulaklık
SATIŞ FİYATIM 185 TL DİR. TAKAS FİYATIM İSE 250 TL DİR. ÜSTE PARA ALACAĞIM VEYA VEREÇEĞİM ÜRÜNLER İSTEMİYORUM. TAMAMİYLE TAKAS KAFA KAFAYA OLUR.. MAKUL TEKLİFLER DÜŞÜNÜLÜR..
ORHAN : 0533 637 33 34 Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.