Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık - Takaslık Logitech G29 PS 4 Set Satın Al 21 Ocak 2020 18:14 1 1 Satılık - Takaslık Logitech G29 PS 4 Set Merhaba,Eşimin bana hediye aldığı, meraktan açıp 5 dakika F1 oynadığım ve bir daha açmadığım setimi satmak yada takaslamak istiyorum. Set Teknosadan alınma 2 yıl garantisi var faturası falan hepsi duruyor. Direksiyona 1 kez el değdi yeni kokusu ile kutusunda duruyor.Takas yaparsam da sadece Nintendo Switch ile yaparım. Başka bir şey ile takas düşünmüyorum.Teşekkürler.Whatsapp tan yazarsanız daha hızlı iletişim olur : 0530 140 68 19 Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 15 Ocak 2022 Satıldığı Şehir : İstanbul,Şişli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satıldı | MacBook Pro TouchBar 13" i5 1.4Ghz 4 Core | 8GB | 256SSD | 2019 Samsung 980 PRO SSD Soğutuculu 1TB Satılık Hori TAC PS4 Klavye Mouse Satılık - Takaslık Logitech G29 PS 4 Set