Şimdi Ara

@@ SATILIK/TAKASLIK MEDELİ MC-32 ELEKTRONİK KLAVYE @@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • @@ SATILIK/TAKASLIK MC-32 ELEKTRONİK KLAVYE @@

Medeli MC-32 marka ve modeldeki satılık olan ürün yıllardır kullanılmamış, temiz şekilde bulunmaktadır. Pil veya Adaptör ile çalışır, müziğe klavye ile başlangıç için güzel çeşitli modlara sahip özellikli bir modeldir. İlgilisine ürün için istediğim son rakam 40TL'dir. İzmir içi elden teslim, şehir dışına ise hesabıma 40TL yattığı takdirde ürünü kargolarım. Farklı ürünlerle takas ta mümkündür. Bana buradan p.m. veya mail yolu ile ulaşabilirsiniz.

Ürün ilk alındığı günden beri sadece adaptörle kullanılmıştır ancak adaptör bozulduktan sonra kullanılmamıştır. 5 TL'lik herhangibir 9-12V adaptör ile çalıştırılabilir. Pille de ilk defa çalıştırmak üzere 6 adet büyük boy pil aldım ancak çalıştıramadım. Alan kişi ilgilenebilir veya 5TL'den adaptör alıp adaptör ile kullanabilir. Telsiz telefonumun adaptörü ile deneme amacıyla çalıştırdım sorun yok. Amatör konseptte klavyeye alışmak için kullanışlı bir org, fiyatı 40TL'ye düşürdüm.

Fotoğraf temsilidir, ciddi alıcılar ilgilendiği takdirde kendi fotoğrafını da çekip gönderebilirim.

@@ SATILIK/TAKASLIK MEDELİ MC-32 ELEKTRONİK KLAVYE @@

Ürünün ayrıntılı özelliklerini incelemek için @BURAYA@ tıklayın.

mail: bynedim[at]hotmail[nokta]com

REFERANSLARIM PROFİLİMDEDİR..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 23 Şubat 2010; 2:41:00 >

• Sanırım gazete vermişti bunu uzuun yıllar önce. Bende de vardı bundan.
    Güzel amatör bir klavyedir İyi satışlar...
  • Vallahi hiçbir bilgim yok gazeteden mi geldi, biyerden mi alındı..

İnternette 70-100TL'den dahi aynı ürünün ilanlarını gördüğüm için olabilecek en uygun rakama vermek istedim. Müziğe başlamak ve nota bilgisini ne bastığını görerek edinmek isteyenler için en ideal enstrümandır.
  • Hocam eğer ürünü satma amacınız daha professional birşey almak ise bana danışa bilirsiniz benimde kendi aletimi satma amaıcm varda benimkindede pil var isterseniz eğer istemezseniz adaptörlü kullanırsınız CTK 500 modeli casio 'nun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 23 Şubat 2010; 18:11:40 >
  • Hayır satma amacım model yükseltmek değil, ihtiyaç fazlası diyelim. Elektronik klavye türünde edinmek istediğim tek model elektronik piyano olabilir, çünkü kayıt amacıyla kullanmak istiyorum ve piyano tonuna en yakın tonu almam lazım.

Yine de teşekkür ederim ilginiz için..
  • Yamam hocam benimkindede record tusu var ama kullanmadıgımdan bilemicem tabi sen piano istiyormuşsun kısacası çook daha bi üst düzey anlasıldı.

Hayırlı satışlar hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.