Şimdi Ara

Satılık takaslık Modifiye On-Road 4x4 Drift Car (kumandalı,elektrikli)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Helikoptere geçeceğim için satıyorum. Aracın upgrade edilmiş parçaları aşağıdaki gibidir. Aracın en küçük vidasına kadar hiç bir problemi,arızalı parçası yoktur. Düşünen arkadaşlar aracı kullanıp test edebilirler. Toplamda 8-10 saat sadece terasta kullanılmış çok temiz ikinci el araçtır.Araçta kullanılan parçaların fatura ve garanti belgeleri mevcuttur.

TAKAS sadece kaliteli RC helikopterlerle olabilir. (belt cp v2,trex modelleri,walkera 6 kanal veya hk serisi olabilir)

- Himoto nascada kasa (Aliminyum şaft,aliminyum şasi koruyucusu,,yağlı amortisörleri,ayarlanabilir caster ve toe kolları) ->310 TL
    - Orjinal 2ch kumanda (throttle trim,steering trim, ayrı ayrı ayarlanabilir direksiyon trimleri ve ileri-geri gaz trimleri)
    - Ezrun 9t 4300 kv brushless motor (27 ve 58t main gears) --> 250 TL set halinde
    - Ezrun 35A sensorless ESC (voltaj koruması,soğutma fanı,mod ayarları mümkün)
    - Ezrun ESC için programlama kartı
    - Turnigy 7.4V 5800 mah 25C 2S li-po pil ( Bullet konnektörleri araca göre tarafımdan lehimlenmiş hazır durumda)--> 110 TL+15 TL connectorler. Tam şarj ile en az 60 dk kullanım.
    - 1800 mah ni-mh yedek pil.
    - Himoto nascadanın orjinal kepi yeşil lamborghini(ufak tefek çizikleri var)
    - Aracın orjinal lastiklerinin yerine kendim pvc den drift lastikleri yaptım. Elimde onlardan başka lastik jant seti yok. Videoda görebilirsiniz.
    - Kilitlenmiş arka differasiyel.
    - 7.4 V pille saatte 80 km, 11.1 V pil ile 106 km hız yapmaktadır.

Araç bana toplamda yaklaşık 700 TL ye maal oldu. Pazarlıksız 400 TL bırakacağım. Standart şarj aleti fiyata dahil. Pro şarj aleti isterseniz İmaxb6 +130 tl
    Aracın upgrade edilmiş motor ve pilleri araştırısanız sınıfının en iyi markaları olduğunu görürsünüz. Extra resim görmek isteyenler mesaj atsın. Ankara içi Cebecide elden teslim,dışarıya kargo ile.

Aracın drift videosunu sahibinden.comdan izleyebilirsiniz. İlan no: #38173653

İletişim için msn : ysg_serdar82@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdargurlek -- 4 Şubat 2011; 22:11:05 >

•  Satılık takaslık Modifiye On-Road 4x4 Drift Car (kumandalı,elektrikli)

• İlan günceldir..
  • İlan hala günceldir fiyatı 400 TL yaptım.
  • İlan günceldir. Son 15 gün,satılmazsa satmayacağım.
  • İlanla ilgili değil ama, o uzaktan kumandayla yönlendirme sağ-sol nasıl yapılıyor? Ve normal bilindik kumandaya göre ne gibi avantajları var?
  • Kumandanın ortasında araba lastiğine benzeyen kısım aynı arabadaki direksiyon gibi sağa sola dönüyor. Arabadaki gibi ne kadar çevirirsen o kadar sağ veya sol yapıyor. Yönlendirme bu sayede oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ......Güncel....
  • p.m atarmisin ve toplam masrafın ne kadar tuttu?
  • benden sana tavsiye heli bastan güzel görünüyor istedigin yere götürüyosun falan ama eger ucurulacak alan varsa ucak al
  • Xtreme lama v4 ile düşünürseniz görüşelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitcinar03

Xtreme lama v4 ile düşünürseniz görüşelim.

Coaxial helikopter düşünmüyorum arkadaşım sağol.
  • İlan Günceldir.
  • up
  • İlan günceldir.
  • uppppppppppppppppppp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.