Şimdi Ara

SATILIK-TAKASLIK MSI 512 MB 8800GTS O.C. (G92)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    NX8800GTS-T2D512E-OC

Yeni kartım geldiği için satışa sunulmuştur, oldukça sessiz ve stabil bir ekran kartıdır...
    Vatan Bilgisayardan alınma full kutulu ve garantilidir..
    http://www.msi.com/index.php?func=prodvgaspec&maincat_no=130&cat2_no=&cat3_no=&prod_no=1370#

SATILIK-TAKASLIK MSI 512 MB 8800GTS O.C. (G92)

Fiyat : 175 Lira

Takas: Daha düşük performansta ekran kartları ve Athlon II x4 İşlemcilerle olur..

0 532 242 2313
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ısırgan -- 13 Ocak 2010; 10:40:58 >

• pm atılmıyor sana?
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

pm atılmıyor sana?

Mesaj kutum da boş, sebep ne olabilir ?
  • pm butonu çıkmıyor sizde, sadece bendemi var dedim ama değilmiş, siz pm atabiliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet x 79

pm butonu çıkmıyor sizde, sadece bendemi var dedim ama değilmiş, siz pm atabiliyor musunuz?

Tamam arkadaşlar sorunu çözdüm evet gelsin teklifler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ısırgan -- 12 Ocak 2010; 3:22:12 >
  • Maalesef hocam profilinizdende görünmüyor.

tamam şimdi geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet-79 -- 12 Ocak 2010; 3:23:05 >
  • Vatandaşa selam, satışa devam ...........
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biraz indrm gerek , güzel üründür
  • 8800 GTS ler GTS250 ye denk kartlarmi yoksa dahami hizlilar?
  • Teknolojiler açısından 9800GTX ve GTS250 daha yeniler ama performans açısından çok az fark var diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krombacher

Teknolojiler açısından 9800GTX ve GTS250 daha yeniler ama performans açısından çok az fark var diye biliyorum.

GTS250 yeni mimari üstünlügüyle daha önce ama bana soracak olursanız 8800GTS , 9800GTX den daha iyidir , çünkü 9800GTX e nazaran çok daha az ısınıyor ve daha iyi clock oluyor 2 kartıda kullandım oradan biliyorum.
  • !!!DİKKAT BU MESAJ BİLGİLENDİRMEK AMACIYLA ATILMISTIR!!!

Öncelikle kart sahibi @Gündoğdu isimli bir kullanıcı fakat formdan 5 gunluk ban yemis bu yuzden arkadası uzerinden kartın ilanını formda yayınlamıs. bunu bana tel gorusmesinde soyledi.

Dun gece kartı ilan sahibi ile yaptıgım pazarlıkla hd 3850 ekran kartı +para ertesi sabah gorusmemde ise ekran kartı + WD 500 gb hard disk karsılıgında cuma gunu ogleden sonra zincirlikuyu metrobus duragında bulusup alınmak suretiyle anlasılmıstır.

Ne varki; aksam eve gelip forma girdigimde bugun ogleden sonra kullanıcı tarafından gonderilmis bir mesaj gordum ve arkadası aradım.
    bana kartı ilanı veren kişinin (@ısırgan) başka birine 150 tl karsılıgında satttıgını ve arkadasının para transferini gerceklestirdigini ve buyuzden bana kartı veremeyecegini soyledi ve ozur diledi. konusmamızın ilerleyen ve hararetlenen bir kısmında sparkle marka bir kartı bana uygun fiyatla verebilecegini de soyledi.

E peki ben bunu buraya neden yazıyorum, bakın arkadaslar bu forumda uzun bir suredir bulunuyorum ve son iki alıs-verisime kadar hakkaten istanbulda bu kadar durust ve samimi insanların bulunudugunu bilmezdim. yani siz simdiye kadar su kadar referansa sahip olun yok sizden bu kadar memnun olunsun ve ne bileyim en kral delikanlı olun artık yigitlik tanımınız ne ise one gore kendinize bir sıfat secebilirsiniz, sonrada boyle bir olay gerceklesince baska seylerin altına sıgının olmaz arkadasım OLMAZ! Yukarıdaki olayı irdelemek istesek kurcalasak tahlildi analizdi... inanın benim bu tur seyler icin vaktim yok ve olmayacak.

Ha ne olcak, her zaman olan tabiki NAKİT PARA verilmiş sozu ezdi, boyle giderse daha da ezecek...

Herkese dediginden ne olursa olsun ASLA caymayan yok soyle oldu boyle oldularaSIGINMAYAN kısaca sozu AGZINDAN cıkan güvenilir satıcılar ve alıcılar diliyorum.

not: butur maduriyetlerin yasanmaması icin bir şikayet sistemi varsa beni bilgilelendirin lutfen daha cok kisi formda donen dumenlerden haberdar olsun.

Herkese hayırlı forumlar hatta sana da hayırlı forumlar birader

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacoprensi -- 14 Ocak 2010; 23:16:41 >

• Ceza aldığı zaman yakın bir arkadaşına ilanı açtırmış olabilir. Bunun kadar doğal birşey yok. Biri banlandığı zaman bütün forumu banlasınlar o zaman sizin demenizle. Sizinle anlaşıp da malın başkasına satılmasına ise yapabileceği şey şu olurdu. Satan kişi anında sattım diyebilirdi. Dememiş, iletişim kopukluğu olmuş doğrudur haklısınız ama sizin bir para kaybınız yok. size başka marka bir kartı da uygun fiyata vermeyi teklif etmiş, yardımcı da olmaya çalışmış. insanlık hali yani adam satmış arayamadı belki birşey oldu. o da ondan habersiz anlaştı sizinle nedir yani. msi değil de sparkle olsa 20 lira ucuz olsa ne olur yani. isterseniz ben size jetway marka ayarlayayım tasarım olarak buradakiyle aynıydı sanırım.
    Bu kadar kolay insan karalanmaz. Forumda herkes Gündoğdu yani Hüseyin abi kadar adam olabilse forumda hiçkimse sorun yaşamazdı. E tabi insan içi dışı bir olunca başına böyle şeyler gelebiliyor. Niyet önemli burada. Kasti birşey var mı ? Olmadığına ben kefilim. Yönetim ceza verecekse önce şu millete fahiş fiyata mal satmaya çalışanlara ve onların yardakçılarına versin. Saygılar.

• quote:

Bu kadar kolay insan karalanmaz. Forumda herkes Gündoğdu yani Hüseyin abi kadar adam olabilse forumda hiçkimse sorun yaşamazdı.E tabi insan içi dışı bir olunca başına böyle şeyler gelebiliyor. Niyet önemli burada

Koray kardeşim sayfalarca yazını okumuşumdur bu güne kadar ama kusura bakmada hiçbirisi bu kadar anlamlı ve yerinde değildi Sevgiler sana. Kurşunlar a
    Yapılacak yorum bırakmamışsın yaw. Dur iki bizde karalayalım birşeyler. Hüseyin arkadaşımızı yakından tanıyan birisi olarak. Kaç kişinin kalemini kilitledin haberin varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpy -- 15 Ocak 2010; 19:28:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Xanu

8800 GTS ler GTS250 ye denk kartlarmi yoksa dahami hizlilar?

gts 250daha hızlıdır 2009 son revizyondur gts 250ler 9800gtxin yeni hali diyebiliriz gpu:750 ramler 2200mhzdirler
    55nm ile üretilmiştir gts 250
  • @hiickimse yorumunu dikkatle okudum yorumunuzda bu kimseyi tanımazın etkisi ortada ve benim buna diyecegim birseyde yok.
    ne varki ben olayda bahsi gecen kisini tanımadıgı herhangi bir musteriyim ve burada ustunde durdugum konu sadece verilen sozde durmaması ve sahibi oldugu kartın baskası tarafından satılması hemde benimle anlasıldıktan sonra. yoksa boyle bir olayı anlamamaya yada durumu zorlastırıp satıcıyı guc durumda bırakma niyetinde degilim. telde kendisine aynı sey yapılsa ne hissederdi diye dordugumda benimle aynı tepkiyi verecegini sahısta soylemistir. saygılar

@mpy acıkcası yazdıgın cevaptan bir sey anlamdım kime ne sebeble destek verip alkısladıgından haberin olmadıgını dusunuyorum. olay "aa birisi benim tanıdıgım hakkında ileri geri konusmus bir diger tanıdıgımda, hatta formda sayfalarca yorumunu okudugum da yorum yazmıs hadi bende bir seyler yazayım" minvalinden hafife alınacak bir olay degildir. dikkatinizi cekerim! size tavsiyem bir daha yazdıklarımı okumanız ve olaya objektif olarak bakmaya calısmanız olacak. bakın ben polemik olması icin degil sadece basıma geleni paylasmak icin yazdım ve kimseye en ufak bir ithamda bulunmamaya özen gosterdim. yorumlarınızda sizden de bu konuda hassas olmanızı bekliyorum. iyi gunler..

Kendi adıma bu konuyu daha fazla uzatma niyetinde degilim. Ama anlayamadıgım sey bu kart bana satıldı denmesine ragmen neden hala alan kişi ben kartı aldım diye konuya son noktayı koymus degil? Ben bunu yazdıktan sonra biri cıkıp yazsada önemi yok! Nede olsa formun tanınmıs bir agabeyi icin bu kıyagı gecebilecek epey "yardımsever" arkadası vardır.

herkese iyi formlar.

• Kart tarafımdan satın alınmıştır

satıcı arkadaşa teşekkür ederim bu sorunsuz satış için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.