Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [Satılık Takaslık] packard bell pav80 Satın Al 15 Ekim 2018 15:38 1 1 [Satılık Takaslık] packard bell pav80 packard bell pav80İşletim Sistemi» Windows 7 Starterİşlemci ve Yonga Seti» İşlemci İmalatçısı: Intel®» İşlemci Türü: Atom™» İşlemci Modeli: N450» İşlemci Hızı: 1,66 GHz» İşlemci Çekirdeği: Tek çekirdek (1 çekirdek)Bellek» Standart Bellek: 2 GB» Bellek Teknolojisi: DDR2 SDRAM» Bellek Standardı: DDR2-667/PC2-5300Depolama» Sabit Sürücü Ara Yüzü: Serial ATA» Sabit Sürücü d/d: 5400 HDD YOK» Optik Sürücü Türü: YokEkran ve Grafikler» Ekran Boyutu: 25,7 cm (10,1") EKRAN KIRIK» Görüntü Ekranı Türü: LCDYazılım» İşletim Sistemi: Windows 7 Starter» Yazılım Dahil:Microsoft® Office Starter: Yalnızca sınırlı işlevselliğe sahip Word ve Excel®®; reklam içerir. PowerPoint® veya Outlook® uygulamalarını içermez. Tam özellikli yazılımı kullanmak için Office 2010'u satın alın.Bing™ BarWindows Live™ EssentialsPil Bilgileri» Hücre Sayısı: 6 hücre» Pil Kapasitesi: 4400 mAh» Maksimum Pil Çalışma Süresi: 6 SaatFiziksel Özellikler» Renk: KırmızıÇeşitli» Ambalaj İçeriği:DOTSE-22G32irr NetbookStandart PilAC Adaptörü» Ek Bilgiler: Wireless LAN: Acer Nplify 802.11a/b/g/n?_Warranty» ?_Warranty: Standart GarantiEKRAN KIRIK HDD YOKHerhangi bir sıkıntısı yok çalışıyor bilgilerden dolayı HDD yi vermiyorum harici monitör ile kullanılabiliyor isteyene çalıştıgı gösterilebilir.Orginal şarj aleti verilecektir.Batarya çalışıyor isteyene 80 GB HDD yi 35 tl ye ekler kurar teslim ederim TAKAS MEVCUTSSD HDD ve 4GB1033DDR3 Ram tercihimdir ama ne varsa sizin tekliflerinizi değerlendiririm Altı üstü önemli değil Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Başakşehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [Satılık Takaslık] packard bell pav80