Şimdi Ara

Satılık/Takaslık Q8400 Quad Core İşlemci + AC Alpine 7 GT soğutucu FİYAT DÜŞTÜ! 70tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Satılık/Takaslık Q8400 Quad Core İşlemci + AC Alpine 7 GT soğutucu FİYAT DÜŞTÜ! 70tl
    Selamlar herkese.
    Yaklaşık 7-8 sene önce aldığım ve 1 sene kullanıldıktan sonra yatışa geçen sistemimi yenilemek amacıyla parçaları satmaya karar verdim.
    Ciddi anlamda parçalar çok az ve günlük işler için kullanıldı ve çok nadiren oyun oynandı.

Q8400 quad core işlemci + AC Alpine 7 GT Cpu Soğutucu
    Asus p5kc ddr2-ddr3 anakart SATILDI

Sistem hazır kurulu vaziyette. Bunun yanında ati hd4830 ekran kartı bulunmaktadır ilgilenen olursa onu da aradan çıkartabilirim.
    Soğutucu Arctic Cooling Alpine 7gt. 50 tl gibi bir fiyattan almıştım zamanında ve ciddi anlamda çok faydasını gördüm. Hem sessiz hem küçük hem de etkili soğutması var. Kesinlikle işlemci üzerinde o.c denemesi dahi yapılmadı.

Takas 4gb ddr3 1333mhz herhangi bir ramla olur.

Alıcı/alıcılara şimdiden hayırlı olsun. İyi forumlar..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 70 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun,Atakum Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• PM Yolladım.
  • Anakart Serhat Yılmaz kardeşime satılmıştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakartı satarak hata etmişsiniz . 775 anakart YÖK piyasada . Ben ihtiyacım dahi olsa anakarta böyle bir ilana anakart için talip olmam çünkü işlemcinin vs tek başına satılması çok çok meşakkatli. Kolay gelsin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiickimse kullanıcısına yanıt
    Malesef durumdan haberdar değildim artık giden gitti. Satılırsa ne ala diyelim hocam. Fiyatları makul tuttum belki bi yararı olur.
  • Satılan ürünleri başlıktan kaldırmısın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.