Şimdi Ara

[Satılık/Takaslık]/RTX3070 Ti / RTX3060Ti LHR / RTX3060

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
4
Favori
5.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 [Satılık/Takaslık]/RTX3070 Ti / RTX3060Ti LHR / RTX3060
    Aorus RTX3070Ti Master Oc 8gb

Amazon.com.tr ' den alınmıştır. Fiyat 17000lira

Galakuro RTX3060 / Zotac RTX3060 / Gigabyte rtx3060ti eagle / Gigabyte rtx3060ti gaming oc pro / rtx3070 ile takaslıktır.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PNY RTX3060 v1 12gb XLR8 Gaming

49,5mhs 120w . Amazon avrupa ürünüdür. Sadece Takas

Gigabyte RTX3060Ti Eagle 8gb LHR, EVGA RTX3060Ti FTW3 8gb LHR kartlarıyla kafa kafaya takas olur.
    3060ti / 3070 LHR olmayan kartlar için makul fiyat farkı vererek takas olur.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zotac RTX3060 v1 12gb Twin Edge OC

49,5mhs 115w . Amazon avrupa ürünüdür. Sadece Takas

Gigabyte RTX3060Ti Eagle 8gb LHR, EVGA RTX3060Ti FTW3 8gb LHR kartlarıyla kafa kafaya takas olur.

Zotac RTX3060 LHR 12gb Twin Edge OC

Amazon avrupa ürünüdür. Yalnızca üzerine fark vereceğim tek güç girişli 8pin RTX3060ti/3070 lhr ya da nonlhr takaslıktır.

Palit RTX3060 12gb Dual OC

49,5mhs 113w. Amazon ürünüdür.Sadece Takas

https://www.palit.com/palit/vgapro.php?id=4080&lang=en]https://www.palit.com/palit/vgapro.php?id=4080&lang=en[/link]

2 . el kart olması takasta benim içinde fiyatı ortalamamız açısından makul olacaktır. Kartların maliyetlerini biliyorum teklif verirken suyunu çıkartmadan benim düşündüğüm şekilde olanın kart düşürmekle ilgilinen arkadaşlarla görüşebiliriz.

Nvidia harici başka kartlarla ilgilenmiyorum saçma sapan mesajlarla lütfen zaman kaybetmeyelim.

Saygılar.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Amazon japonya mı ürün yoksa Türkiye mi? 3060 için yazdım.

• Amazon ingiltere

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • özelden tlefon gönderiniz

• Adam 3060 ti evga ftw verecek zotac pny alacak öyle mi ?

almayın beyler takasta fıyatada farklı ücret yansıtır gidin ekran kartı takıp konusu , twıtterdan partalert, drop sentry takıp edın oraya kartlar düşüyor.

Kartı alıp faturaya baktıgınızda inme inecek gibi oluyorsunuz bu simsarlar o kadar kar koyuyor Allah ınandırsın.

Zotacların zaten sogutrması sıkıntılı, çöp kartı verıp ftw3 alacakmış hmm serin hikaye/ güzel fantezi.

Hayırlı satışlar

• DerMeister_ D kullanıcısına yanıt

Orasını alıp almamak isteyen hesabını yapacak olan arkadaş düşünecek.

3060ti dediğin kartla adam kartı zorlayıp 140w ile 46-47mhs kazım yapacak ve üstelik yüksek güç uygulandığı için kart ısınmaya başlayacak. Bilgisiz olduğun ortadaki benim takasa sunduğum kartlar hem düşük tüketim hem yüksek hız ile çalışıyor ayrıca 50c sıcaklıkta çalışıyor. Soğutma sıkıntısı mı var sence gülüyorum böyle bilip bilmeden uydurup yorum yapanlara :)

• Mumi35 kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeş Asus strix neden alıyor ki millet zotac twinler en iyi sogutmaya sahip kartlar. Anlat anlat serin hikaye biz bilmiyoruz sen biliyorsun tabi.

Zotac verip evga ftw istiyormuş arkadaş hmm güzel takas,ozguvenine hayran kaldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık RTX 4060 veya 3070Ti
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Farkettiysen Asus Strix hatta Tuf bile aradığımı yazmadım. Benim gözümde Evga ve hatta yazdığım diğer Gigabyte Eagle/Gaming OC aynı klasmanda benim değerlendirmeme göre gereksinimleri var aradığım modellerin, sizi ilgilendirmez.

• https://moleculepc.com/urun/radon-ms/

Senin garantisi sorunlu 3070 ti kartına 17000 vereceğine burdan sistem alır parcalarida 7 8 e en düşük elinden çıkartır.
    Firma demontede veriyor parcalari. Tr garantili suprim karti olur hem.
    Sen forumda her konu açanın konusunun altındasın maşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerMeister_ -- 17 Kasım 2021; 15:35:33 >

Dileyen istediği şekilde uğraşır eder yapar, kimsenin kafasına silah mı dayadım bu fiyattan illede bu kartı alacaksın diye ?

Ayrıca garantisi nerde sorunluymuş kapı gibi faturası ve 4 yılda global kendi garantisi var. Fazla boş yapmayın.

Aynen kardeş garanti dönüşünde commercial value üzerinden vergiyi kim ödeyecek?
    Cok biliyorsun sen anlatiyor musun karti sattığında ?

• Noldu 3080 kartınızın bellekleri fabrika çıkışlı sorunlu diye yazınca çok mu zorunuza gitti :)

Sataşma amacıyla döktürmeye çalışıyorsun. Emin olun şu bahsettiklerinizi zaten insanlar düşünüp tartıp ona göre almak istiyor. Ben sizin kartın satışına mani değilim ama gerçek olan bir kavram varsada bilgilendirmek için yazarım. Geçen bir arkadaşta 3080ti satıyordu habersizmiş kendisine lhr değil bu diğerlerinden farklıdır diye kandırmışlar. Benim amacım insanlar tomarla para verip ürün alıyor bilgisiz olanları bilgilendirmek.

Bu fiyatlardan alan insan zaten mining için alacak %90 belli sizin kart garantili olsa dahi mining yapmak için blok fan sökecek ve ram üstğndeki termal padleri değiştirecek. Dolayısıyla garanti kalmıyacak. Ha o halde kullanıp mining yaparsa çok kısa sürede ramler sürekli ısısal problem yaşayıp yine arızalanacak bu seferde kullanıcı hatası boy gösterip garanti dışı bırakacaklar. Ben doğrularo söylerim isteyen istediğini alır satar. Siz oyun oynamışsınız ama lhrsiz kart diye sizin yaptığınızda fırsatcılık bıdı bıdı yapmanın gereği yok onun için oturup forumlaşmanıza bakın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Kart ile alakalı bir sıkıntı var ise yazarsin ekran karti konusuna insanlar okur der ki bu kart sıkıntılı ben bunu almiyim.
    Ben karti kullanıyorum ultrada call of duty oynuyorum. Kartin vram s8cakliklarinda bir sıkıntıya rastlamadım.fps düşüşleri olmadı.
    Sen şimdi geldin yazdın konuya kartta bir sıkıntı olmamasına rağmen kartida kötülerin.simdi konuya giren o karti nasıl alacak ?
    Benim referanslarim ortada kimseye ayıplı mal satmadım sıkıntısı var ise söylerim zaten.
    Herkesin ilanına salça olan gereksiz bir tipsin, mimledim seni her actigin konuya musallat olucam sen gibi.

İstediğinizi yapın hocam benim uğraşacak vaktim yok. Sizin elinizdeki o karttan 100 lerce var çevremde ben olanı yazdım gerçekleriyle. Sizin başlığınıza kalkıpta bu fiyata bu kartı almayın bilmemne diye girmedim, alacak olan mining yapacak dediğim gibi yüzde üzerinden olasılıkla ve bu durumda bahsettiğim problemleri yaşayacak.

Oyun oynamak için aklı olan zaten gider 3070ti tercih eder 3080 ayarında zaten kalkıpta üzerine 10000lira fazladan vermez. Hadi herkes bildiği işi yapsın şimdi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.