Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık/Takaslık Steam Hesabı Satın Al 21 Kasım 2015 14:22 1 1 Satılık/Takaslık Steam Hesabı 75 Tl hesap arayan varsa eklesin.Elimde bomba bir hesap var.Takas steam hesabına yada itemine olur.Fiyat 75 tl.Hesap 60 oyunludur.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Steam Hesabı:http://steamcommunity.com/id/omeko/Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 75 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Edirne, Merkez Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık Steam Hesabı Takaslık/Satılık Steam Hesabı 50 tl 40 Oyun Satılık Bol Oyunlu Steam Hesabı 75 TL Satılık/Takaslık Steam Hesabı
Mobildeydim oyüzden resim koyamadım.Kusura bakmayın.Birazdan editleyerek koyacağım. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık Steam Hesabı Takaslık/Satılık Steam Hesabı 50 tl 40 Oyun Satılık Bol Oyunlu Steam Hesabı 75 TL Satılık/Takaslık Steam Hesabı
Hesap arkadaşımındı satmaktan vazgeçmiş.Şimdi beni arayıp söyledi.İlginiz için teşekkür ederim. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık Steam Hesabı Takaslık/Satılık Steam Hesabı 50 tl 40 Oyun Satılık Bol Oyunlu Steam Hesabı 75 TL Satılık/Takaslık Steam Hesabı
Arkadaşımı zar zor ikna ettim ve hesabı satıyor.Steam hesabı baş gönderiye eklenmiştir.İtemelr dahil değildir. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık Steam Hesabı Takaslık/Satılık Steam Hesabı 50 tl 40 Oyun Satılık Bol Oyunlu Steam Hesabı 75 TL Satılık/Takaslık Steam Hesabı