Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık/Takaslık Xbox Series X Satın Al 4 Mart 2022 00:11 1 1 Satılık/Takaslık Xbox Series X Xbox Series X konsolumu zaman ayıramadığım için satıyorum. Cihaz Mediamarkt çıkışlı ve Microsoft Türkiye garantilidir. Kutusu, faturası vs. hepsi duruyor. Zamanım olurda stres atarım diye aldım ancak işim gereği çok sık seyahat ettiğim için hiç vakit ayıramıyorum. 2 oyun anca bitirebildim şu ana kadar öyle diyeyim. Garantisi 1 yıl daha devam ediyor. Iphone 11 ve üstü modellerle takas düşünebilirim. Modele göre üstüne para verme durumumda var. Bunun dışında MacBook Air M1 ilede üstüne bir miktar vererek takas edebilirim. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 8700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Nintendo Switch Oled Zelda Tears Of The Kingdom Limited Edition + 4 Oyun Satılık Corsair Vengeance LPX 16 GB 2400MHz DDR4 CL16 CMK16GX4M1A2400C16 Alınık Battlefield 2042 Origin Hesabı Satılık/Takaslık Xbox Series X