Şimdi Ara

Satılık / Takaslık Xiaomi Mi A2 Lite 4/64 GB - 15 Ay Garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
2
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satılık / Takaslık Xiaomi Mi A2 Lite 4/64 GB - 15 Ay Garantili
    Merhabalar ,

Ürün 24 Eylül 2018 Hepsiburada'dan alınma ithalatçı garantili.Faturası ve kutusu mevcut , şarj aletini kaybettim yerine Samsung hızlı şarj aleti verebilirim.Kozmetik ve yazılımsal olarak hiç bir sıkıntısı bulunmuyor.Benzer ya da üst model Xiaomi telefonlarla takasa açığım.Ürün üzerine ne istediğinizi belirtebilirseniz sevinirim teklif yaparken.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Merhabalar. Elimde yurt dışından bizzat kendimim getirdiği redmi note 6 pro var. 3-32 olan modeli. Henüz kayıt yapılmadı. Sıfırdan farkı yok. 360 derece koruma kılıfı ile kullanildi. Ayrıca birkaç adet tam ekran koruyucu mevcut. Nokta kadar dahi olsa hata yoktur. Takas düşünür müsünüz ? Pendik'teyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebektasb

Merhabalar. Elimde yurt dışından bizzat kendimim getirdiği redmi note 6 pro var. 3-32 olan modeli. Henüz kayıt yapılmadı. Sıfırdan farkı yok. 360 derece koruma kılıfı ile kullanildi. Ayrıca birkaç adet tam ekran koruyucu mevcut. Nokta kadar dahi olsa hata yoktur. Takas düşünür müsünüz ? Pendik'teyim
    merhabalar , malesef biraz daha üst model bir telefonla takas etmek istiyorum üzerine ücret ödeyerek teşekkürler yine de :)
  • Fiyat revize şart. Sıfırı 1200 TL hepsiburada.com'da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cool Storm

Fiyat revize şart. Sıfırı 1200 TL hepsiburada.com'da.

https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-a2-lite-64-gb-ithalatci-garantili-p-HBV00000D6D7S?gclid=EAIaIQobChMI4vmrwfzu5AIVF6qaCh3wrA6xEAUYASABEgK1CPD_BwE&magaza=Ucuzcep&wt_gl=cpc.6804.shop.elk.telefon-cep-telefonu
    valla saldım artık android 10 bekliyorum bakalım , bu zamanda telefona masraf etmemek lazım :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.