Şimdi Ara

Satılık Takaslık Xperia Z1 Compact ile takaslık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
71
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Resimde gördüğünüz Xperia Z1 telefonum satılık ya da takaslıktır, telefonu bende ikinci el olarak yakın zamanda almıştım, ancak büyük telefonlara alışamadığım için z1 compact ya da z3 compact ile takas etmek istiyorum, kutu fatura garanti vs falan yoktur, isteyen olursa yanında birde kılıfı vardır.
    Genel anlamda temiz telefon arkada önce çizik yok fakat arka tarafın kenar kısımlarında boya atması vardır. Tüm Z1 telefonlarda böylemidir bilmiyorum ama oyun oynarken telefon biraz fazla ısınıyor ama kullanımı etkileyen bir durum değildir, bundan başka sorunu yoktur. Şimdiye kadar suyun içine hiç sokmadım, zaten telefonu ikinci el aldığımı söylemiştim su geçirir veya geçirmez bilmiyorum, telefonu alan kişi suya sokarsa su geçirirse mesuliyet kendisine aittir.

Tercihim İstanbul içi gelip görüp elden teslim almanızdır şehir dışına isteyen içinde kargo yapabilirim. Elektronik ürün olduğu için geri iade yoktur.

Fiyat olarak 550 düşünüyorum, takas z1 compact ya da z3 compact ile olur. Öncelik takastır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Sony xperia pro
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.