Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık /Takaslık Zotac 980 TI AMP EXTREME Satın Al 11 Şubat 2020 15:52 1 1 Satılık /Takaslık Zotac 980 TI AMP EXTREME Merhaba ,2 yıldır sorunsuz kullandığım Zotac 980 TI AMP extreme kartımı üst modele geçmek için satmak istiyorum.Amazondan alınmadır.Kartla kesinlikle mining gibi işlemler yapılmamıştır.Hatta zaman problemim olduğu için doğru dürüst oyun oynayamadım desem yeridir.Tertemizdir , kutusu ve kutu içeriğide durmaktadır.Kartı bilen bilir.980ti nin en güçlü modellerinden biridir.Takas olarak yalnızca 1080ti modellerini düşünüyorum.İlgilenen arkadaşara duyurulur.Keyifli alışverişler Fiyat : 1600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK EKİPMANLAR \ ASUS TUF Z490-ASUS TUF RTX 3080-ASUS ROG SWIFT PG278Q-İ7 10700K-4*4 DDR4 4 X 4 16 GB CORSAIR VENGEANCE LPX Xigmatek Whiz - Kule tipi işlemci soğutucusu Ge-Force Now 1 yıllık üyelik kodu
Kart 1070 ti gücünde. Oc ile 1080 de olduğu görülmüştür. Dikkat edin. < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >