Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILIK] TaoTronics TT-BH042 aptX Ses IPX5 Bluetooth Kulaklık Satın Al 18 Eylül 2020 19:43 1 1 [SATILIK] TaoTronics TT-BH042 aptX Ses IPX5 Bluetooth Kulaklık - TaoTronics TT-BH042 aptX Ses IPX5 cVc 8.0 Bluetooth Kulaklık -28.08.2020 tarihinde satın aldım. Sıfırdan farksız. Kutu içeriği tam. Ses ve pil performasından dolayı f/p olarak iyi olan bu kulaklığı tercih ettim. Pc'de oyun oynamak için kafaüstü kulaklık almayı düşündüğümden satıyorum.Şehir dışına önce havale sonra kargo şeklinde gönderi yapılır.(Kargo uygun fiyatlı gönderilir) Ankara içi elden teslim edilir.Fiyat: 160 TLİncelemek için buraya bakabilirsiniz:https://www.hepsiburada.com/taotronics-tt-bh042-aktif-gurultu-engelleyici-bluetooth-kulaklik-aptx-ses-ipx5-cvc-8-0-16-saat-muzik-p-HBV00000MM36U?magaza=HepsiburadaSistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 160 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILIK] ARTENGO TR500 LITE YETİŞKİN TENİS RAKETİ (SIFIR GİBİ) [SATILIK] i5 3570K - Radeon RX 570 TEMİZ MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR [SATILIK] Anker Soundcore Life Q10 Bluetooth Kulaklık TANİX TX5 MAX ANDROİD TV BOX - SATILDI
güncel ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILIK] ARTENGO TR500 LITE YETİŞKİN TENİS RAKETİ (SIFIR GİBİ) [SATILIK] i5 3570K - Radeon RX 570 TEMİZ MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR [SATILIK] Anker Soundcore Life Q10 Bluetooth Kulaklık TANİX TX5 MAX ANDROİD TV BOX - SATILDI