Şimdi Ara

Satılık team xtreem dark 8gb ddr3 1600mhz cl9 (XTREEM OVERCLOCKING MEMORY MODULES DUAL CHANNEL KIT)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Amasya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • zamanında 370 lira verip almış oldugum ramler satmak durumundayım 3ds max ve zburhs ,autocad gibi programlarla mimari ve organik modellemeler yaptıgımdan artık yetersiz kalmaktadır. elimdeki ramleri 16 gb quad alacagım için satışa vermek durumunda kaldım ramler çok temizdir herhangi bir oc işlemi yapılmamıştır.ilk gün ki kada temizdir.

OC İÇİN TASARLANMIŞ RAMLERDİR.ŞUAN PİYASADA YOKTUR DARKIN BİR ÇOK ÇEŞİDİ MEVCUT 100 LİRAYA SATILAN YENİ DARKLAR İLE KARIŞTIRMAYIN YANINA AYNI MODELİNİ BULMAYA ÇALIŞTIM SÖZDE AYNI OLAN İLANLARIN SAHİBİ SİTELERİ ARAYIP GÖRÜŞTÜM SÖYLEDİKLERİ RAMLER SATIŞTA BULUNAN RAMLER İLE AYNI DEĞİLDİ ZATEN SATMA SEBEBİMDE YANINA AYNI RAMLERDEN BULAMAMAM

ödeme şekli önce havale sonra kargo şeklinde olacaktır (kargo Tarafıma aittir)

ankarada bulunmamdan dolayı ankara içi elden teslim gerçekleştirilebilir

FiYAT : 120 TL pazarlıga acık ya da 4x4gb ya da 2x8gb 1600 mhz ve üzeri ramler ile takas (üzerine anlaşılan miktarda para verlecektir tabii ki)

ürünün resimdeki ile aynıdır.(isterseniz fotografınıda çekip koyabilirim)

XTREEM OVERCLOCKİNG MEMORY MODULES DUAL CHANNEL KİT (xtreem hız aşırtma kralı bellek modülleri çift kanal kit)

Satılık team xtreem dark 8gb ddr3 1600mhz cl9 (XTREEM OVERCLOCKING MEMORY MODULES DUAL CHANNEL KIT)

Bellek Tipi DDR3
    Kapasite 8GB
    Modül Sayısı Dual Kit - 2'li
    Bellek Hızı 1600MHz
    Zamanlama Değeri 9-9-9-24
    Çalışma Gerilimi 1.65V
    Bant Genişliği PC2-12800
    Ek Bilgi Low Voltage, Unbuffered,özel 8 katmanlı alüminyum soğutucu,xmp

ilk ikinci el ilanımdır hatalarım varsa kusra bakmayın
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathell -- 22 Kasım 2012; 12:56:53 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • Üstadım yanlış anlamayın fakat ben ne soğutucu olarak nede CL olarak Overclock yatıkınlığına rastlamadım biraz daha bilgilendirebilir misiniz?
  • ramlerin ürün kodu nedir acaba?
  • iyi satışlar...ürün kodu & garanti durumu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highcourt -- 18 Ocak 2014; 14:36:17 >
  • ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.