Şimdi Ara

Satılık Temiz kullanılmış, Sıfırdan Farksız Samsung 40' D8000 LED TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar ihtiyaçtan dolayı, Zamanında iyi para verdiğim, sıfırdan farksız Samsung D8000 i satıyorum. Tv de bir çizik veya bir leke bile görürseniz :D Paranızı iade ederim. Akşama Resimleri ekleyeceğim. Almak isteyen arkadaşlar olursa Fiyatlarınızı bekliyorum. Teşekkürler...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kardeş fiyatı aşşağı yukarı senin vermen lazım bize bırakırsan 500 tl teklif ederiz
  • Tamam Dostum akşam resimlerle birlikte fiyatı yazarım. Teşekkürler bilgilendirme için...

• Ben de almak istiyorum bu televizyonu..Uygun fiyat verin alayım nasipse...
  • arkadaslar d8000 internetten de bakabilirsiniz d8090 diye geçiıyor ben bu tv yi alırken burda hiç bi yerde yoktu bi arkadasım sayesinde samsung la gorusup getirdi kendisi de zaten beyaz eşyacı 3 adet getirmisti biri ni ben almıstım .dicem su faturalı kutusu dahi duruyor en ufak çizik yok benım alıs fiyatım 4200 tl ben 3000 tl istiyorum hiç bir sıkıntısı yok ihtiyaç dolayısla satıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sagropa

arkadaslar d8000 internetten de bakabilirsiniz d8090 diye geçiıyor ben bu tv yi alırken burda hiç bi yerde yoktu bi arkadasım sayesinde samsung la gorusup getirdi kendisi de zaten beyaz eşyacı 3 adet getirmisti biri ni ben almıstım .dicem su faturalı kutusu dahi duruyor en ufak çizik yok benım alıs fiyatım 4200 tl ben 3000 tl istiyorum hiç bir sıkıntısı yok ihtiyaç dolayısla satıyorum.

İlanınızı baltalamak istemem fakat,
    istediğiniz fiyat yüksek kalmış, şayet hemen satma niyetindeyseniz uygun tutmanızda yarar var.
    kaldıki ES8000 - F8000 serileri çok daha yeni olmasına rağmen sizin fiyatınızdan daha ucuza veriliyor.

Hayırlı satışlar

Saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.