Şimdi Ara

Satılık Tertemiz TF10 (Ekstra Kablosu ile)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 ay önce Ankarada kıymetli bir arkadaşımızdan sıfır olarak aldığım Ultimate Ears Triple-Fi 10 um,ebay dan aşağıda linkine verdiğim ekstra upgrade kablosu ile birlikte satılıktır.

*TF10 un tüm kutu içeriği mevcuttur.(Kutusu,silicon uçları,2 çift comply uç,temizleme aparatı, 1/8--1/4 çevirici, uzatma kablosu,sesi azaltan uçak adaptörü,taşıma kutusu.)
    *Sadece comply uç ile toplam 25 saat civarı kullanılmıştır. Comply uç temizdir.
    *Kulaklıkta çizik vuruk kırık yoktur.
    *Alındığından beri (http://www.ebay.com/itm/250896152217?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_2997wt_1270) furutech kablo ile kullanılmıştır, orjinal kablosu da verilecektir.Sadece Furutech kablo 55TL ye mal olmuştur.

SATILMIŞTIR TEŞEKKÜRLER

Saygılarımla
    Umut
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ta2mtf -- 23 Kasım 2011; 17:35:44 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu kablo ile hem fit sorununu hallettiniz hemde performansta artış aldınız değil mi?
    Aynısından bende sipariş ettim kablonun. Rengi farklı sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Machiavelli. -- 23 Kasım 2011; 10:45:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faithléss

Bu kablo ile hem fit sorununu hallettiniz hemde performansta artış aldınız değil mi?
    Aynısından bende sipariş ettim kablonun. Rengi farklı sadece.

fit olayı mükemmel çözülmedi ama çok çok daha iyi (55 TL ye bu kadar çözüm :) ),ses farklılaştı şu an bana göre muhteşem bir ses rengi var.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.