Şimdi Ara

Satılık Thermalright True Black-120 Rev.C işlemci soğutucusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Uşak İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satılık Thermalright True Black-120 Rev.C işlemci soğutucusu

ürünün garantisi bitmiştir. herhangi bir sorunu yoktur. resimlerde görüldüğü gibi tüm aparatları mevcuttur.

Thermalright True Black-120 Rev.C soğutucunun yanında bir adet PWM kontrollü 4 pin bağlantılı akasa smart fan verilecektir. (fan kullanılmamıştır.) ayrıca Thermalright True Black-120 Rev.C soğutucu ile iki çeşit 1156-1155-1150 pin destekli bağlantı aparatı verilecektir. Ayrıca diğer aparatları da resimde görüldüğü gibi mevcuttur.

soğutucu soket uyumluluğu: lga 1366/1156/1155/1150/775 & AM2/AM3

detaylı bilgi için:
    http://www.thermalright.com/html/archives/cpu_heatsink/true_black_revc.html

Satılık Thermalright True Black-120 Rev.C işlemci soğutucusu Satılık Thermalright True Black-120 Rev.C işlemci soğutucusu Satılık Thermalright True Black-120 Rev.C işlemci soğutucusu Satılık Thermalright True Black-120 Rev.C işlemci soğutucusu
     Satılık Thermalright True Black-120 Rev.C işlemci soğutucusu Satılık Thermalright True Black-120 Rev.C işlemci soğutucusu Satılık Thermalright True Black-120 Rev.C işlemci soğutucusu

quote:

uşak içi elden teslim edebilirim.
    Diğer şehirlere önce havale sonra kargo şeklinde gönderebilirim.
    Pazarlık ve takas yoktur.
    Kargo alıcıya aittir.
    isteğiniz kargo şirketiyle gönderebilirim.
    (PTT kargo ile göndermiyorum.ısrarla PTT kargo derseniz ürün fiyatına +10TL ekleyin)

Güven problemi yaşayanlar ve tereddüt edenler, profilimden çalıştığım devlet kurumunu ve beni görebilirler.Yerim-yurdum belli... :))

Thermalright True Black-120 Rev.C
    Fiyat: 90TL
    Fansız Fiyat: 80TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eckid -- 4 Temmuz 2015; 12:14:45 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.