Şimdi Ara

SATILIK THERMALTAKE CORE V1 Mini-ITX TOWER KÜP KASA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • normal kasamı Mini ITX e çevirme gibi bir proje vardı aklım da ama uygun hoşuma giden bir anakart bulamadığım için kasayı satmaya karar verdim

ürün altdaki linkdekidir

http://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-core-v1-mini-itx-tower-siyah-kasa.html

Sanal pazarda açtım aşağıdaki link de mevcut

http://www.sanalpazar.com/Thermaltake-Core-V1-Mini-itx-Kup-Kasa__isp43550544

ürünün faturası aparatları vidaları filan herşeyi duruyor

herhangi bir sorunuz olursa buradan yazabilir yada pm atabilirsiniz

SATILIK THERMALTAKE CORE V1 Mini-ITX TOWER KÜP KASASATILIK THERMALTAKE CORE V1 Mini-ITX TOWER KÜP KASASATILIK THERMALTAKE CORE V1 Mini-ITX TOWER KÜP KASA

SATILIK THERMALTAKE CORE V1 Mini-ITX TOWER KÜP KASASATILIK THERMALTAKE CORE V1 Mini-ITX TOWER KÜP KASASATILIK THERMALTAKE CORE V1 Mini-ITX TOWER KÜP KASA

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flagbearer -- 13 Nisan 2018; 23:55:59 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• DVD ROM fan kontrolcüsü takabiliyormuyuz?
  • Bu fiyata ideal kasa
  • malesef dvd rom takılmıyor fan kontrolcüsüne gelince için de bir yerlere sıkıştırabilirsin diyecem ama hangi fanı kontrol edeceksin zaten 1 tane fan var üstünde 20 cm lık o da zaten çok sessiz çalışıyor 2 tane de 8 cm lık yuva war ama 8 cm lik fan da takmasan daha iyi zaten onun çıkardığı ses üflediği havaya değmez diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: flagbearer

malesef dvd rom takılmıyor fan kontrolcüsüne gelince için de bir yerlere sıkıştırabilirsin diyecem ama hangi fanı kontrol edeceksin zaten 1 tane fan var üstünde 20 cm lık o da zaten çok sessiz çalışıyor 2 tane de 8 cm lık yuva war ama 8 cm lik fan da takmasan daha iyi zaten onun çıkardığı ses üflediği havaya değmez diye düşünüyorum

Cevabınız için teşekkürler.
    Kasanın hoş görünümü var, enazından DVD RW takılabilseymiş alırdım ama maalesef ki işim geregi DVDRW olmasaolmazlarımdan..

Hayırlı satışlar
  • istanbulda nasıl alırım. selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bryavuz B kullanıcısına yanıt
    sanalpazar açtım oradan alabilirsiniz kredi kartı banka kartı yada havale ile her yere gönderebilirim sorun yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ürün tarafımdan satın alınmıştır. Kargoya verilmesi beklenilmektedir. Her iki tarafada hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNXP7SS -- 30 Nisan 2015; 21:46:32 >
  • UNXP7SS hayırlı olsun. kafa yoruyordum ben de böyle bir sisteme. anakart ne tavsiye edersiniz? i5 4440 işlemciyle ve 8 gb ddr3 1600 ramle düşünüyorum. sata III ve 4 tane sata olması ve tabii ki stabilitesi önemli.

selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bryavuz

UNXP7SS hayırlı olsun. kafa yoruyordum ben de böyle bir sisteme. anakart ne tavsiye edersiniz? i5 4440 işlemciyle ve 8 gb ddr3 1600 ramle düşünüyorum. sata III ve 4 tane sata olması ve tabii ki stabilitesi önemli.

selamlar

Operating System
    Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
    CPU
    Intel Core i7 4790K @ 4.00GHz 53 °C
    Haswell 22nm Teknoloji
    RAM
    16,0GB İkili-Kanal DDR3 )
    Motherboard
    ASUSTeK COMPUTER INC. MAXIMUS VI IMPACT (SOCKET 1150) 28 °C
    Graphics
    VG248 (1920x1080@144Hz)
    3071 MBNVIDIA GeForce GTX 780 Ti (EVGA) 30 °C
    Storage
    232GB Seagate ST325041 0AS SCSI Disk Device (SATA) 26 °C
    111GB OCZ-AGIL ITY3 SCSI Disk Device (SSD) 30 °C
    Optical Drives
    Optik sürücü bulunamadı
    Audio
    Logitech G930 Headset

bende ki sistem bu dostum sen kendine pay çıkar saygılar kolay gelsın

• UNXP7SS kullanıcısına yanıt
    sizdeki sistem değil, nasanın aya roket gönderme hesapları yapan bilgisayarı sanki. kasada bir ben yokum. harika sistem, ağız tadıyla kullanın.
  • alana-satana hayırlı olsun burnumun dibinde kaç aydır istediğim kasa gelmiş ve ben kaçırmışım.
  • UNXP7SS kullanıcısına yanıt
    ürün kargoya verilmiştir onay bekleniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bryavuz

sizdeki sistem değil, nasanın aya roket gönderme hesapları yapan bilgisayarı sanki. kasada bir ben yokum. harika sistem, ağız tadıyla kullanın.

sağol darısı senın başına hafta sonu girmesi sebebiyle kasayı daha kucaklayamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.