Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 (SATILIK) Thrustmaster T150 FFB Direksiyon Seti Satın Al 17 Ekim 2024 23:36 1 1 (SATILIK) Thrustmaster T150 FFB Direksiyon Seti İlk sahibi yurtdışından getirip birkaç kez kullanmış, ben de sadece ETS2 için kullandım. Çalışma saatleri sosyal hayat derken çok fazla kullanma şansım olmadı, biraz da hevesimi aldım açıkçası. Set sıfır gibi duruyor zaten. Müsait zamanımda fotoğraf ekleyeceğim. Mersin'de elden satış öncelikli tercihim, havale-kargo alternatif satış olabilir. Param güvende Get vb. satış düşünmüyorm. KGF yok.Fotoğraf ve video için https://shbd.io/s/t7vRW29jSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 5000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Cooler Master Elite 500 Kasa & Cooler Master 500W PSU [SATILDI] (SATILIK) Thrustmaster T150 FFB Direksiyon Seti [SATILDI] (SATILIK) AMD RYZEN 2600 STOK FAN & KUTU [SATILDI] XPG GAMMIX D30 8+8GB DDR4 RAM