Şimdi Ara

Satılık Thrustmaster T150 Rs Pro (1 Aylık) TR Garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Satılık Thrustmaster T150 Rs Pro (1 Aylık) TR Garantili
    Merhabalar,

06.04.2020 tarihinde, 1 ay önce sıfır olarak gelbura'dan aldığım Thrustmaster T150 RS Pro direksiyon satılıktır. Yaklaşık 10-15 saat kullanılmıştır. Yarış oyunu oynanmamıştır, sadece ETS2 ve Bus Simulator'de kullandım. Bu nedenle oldukça sakin kullanıldı diyebilirim. 23 ay garantisi devam etmektedir. Faturasını da göndereceğim alıcısına.

Daha çok, ek ekipmanları pahalı olduğundan satıp G29 ile devam etmeyi düşünüyorum. Shifter fiyatları arasında çok fark olduğu için bütçem ona yetiyor ancak :)

Kutu içeriği eksiksizdir. Poşetleri-Kartonları her şeyi durmaktadır. Fotoğraflarını akşam saatlerinde ekliyor olacağım.

Satış için; İstanbul içi elden verebilirim.
    Şehir dışı veya kargo talep edenler için ise yurtiçi kargo ile indirimli bir şekilde gönderirim. Kargo ücretini de yarı yarıya ödemeyi teklif ediyorum.

Fiyatı al sat çılar gibi yükseltmek niyetim yok.
    Bana maliyetini ve kutusunun açılıp 1 aya yakın kullanıldığını düşünerek makul bir fiyata vereceğim. Bu nedenle üzerine pazarlık yapmayı da düşünmüyorum.

Fiyat: 2200 TL

Şimdiden alıcısına hayırlı olsun.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 2200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 30 Nisan 2022 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• t300 ler ne ediyor elimde bi tane köşede duruyor bi hevesle almıştım base model
  • Talibim pm atıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PM ATILDI.
  • Tarafımca alınmıştır

• Tarafımca alınmıştır. Güvenilir ve kaliteli satıcı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.