Şimdi Ara

Satılık TPLİNK DECO E4 + DECO M4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satılık TPLİNK DECO E4 + DECO M4
    Merhaba.
    Yakın zamanda Amazon üzerinden 3'lü Tplink Deco E4 aldım. Ürünler geldi, bir iki haftadır kullanıyorum. Ürün gayet güzel ihtiyacı karşılıyor ancak şöyle bir saçmalık var. Bende 200mbps internet paketi var. Bu Deco cihazını da normalde 800 mbps civarı destekliyor diye almıştım. Halbu ki şöyle bir saçmalık var ki, Deco'nun ethernet girişi max 100mbps alıyormuş. Bu Deco'lardan birini direkt modeme ethernetle, diğerlerini de uzak noktalara koyduğunuz için, 100mbps aktarıyor ve max bu kadar alınıyor. Ben de paketimin tam performansını alamıyorum

Buna çözüm olarak şöyle bir seçenek var. Başka bir model olan Deco M4, ethernet girişinden direkt 800mbps civarına kadar alıp dağıtıyormuş. Yani modeme bağlanan Deco m4 olursa diğer Decolara bendeki 200mbpsyi dağıtıp max performans alabileceğim.

Bu M4 modelleri de ikili alınca daha ucuza geliyor. Ben de bunun 2lisinden alıp birisini, ve diğer Deco E4 modelinin bir adedini satacağım. Çünkü bana toplamda 3 cihaz yeterli oluyor.

İnternet çekimi sorunu olan kimseler bu fırsatı değerlendirebilir. İnternetten araştırmanızı yapabilirsiniz, cidden güzel ve güçlü cihazlar. Ethernet çıkışları sayesinde kablolu da bağlanabiliyorsunuz. Bu şekilde cihazları alan kişi de M4'ü modeme bağlayıp, E4'ü de çekmeyen kısma koyarak 860mbpsye kadar 5ghz ağ üzerinden hız alabilir.

Fiyat olarak m4 için 700 + 600 e4 için, toplam 1300 tlye anlaşabiliriz. Cihazlar sıfır olduğu için pazarlık düşünmüyorum.

Satılık TPLİNK DECO E4 + DECO M4
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1300 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam ikisi toplam mı 1300 tl

• muratalagoz kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Evet öyle düşündüm. İşin içinden çıkamadım, en mantıklı yol bu gözüktü. Yalnız E4'leri Amazon Almanya'dan aldım daha ucuz olduğu için. Türkiye'de garantisi olmuyor sanırım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Zaten çok sıkıntı çıkaran cihazlar değil, garantilik bir problem yaşanmaz muhtemelen ama ona göre değerlendirirsiniz.

• aynen hocam m4 lan ile daha hızlı bende de e4 vardı amazondan aldım vodafone kampanya yaptı m4 de 924 tl ye 2 li aldım 12 ay taksitle e4 leri iade ettim almamış olsaydım alırdım sizden

Vodafonun fiyatına ben de bakıyorum ama gerçek olamayacak kadar iyi geldi. Bir süredir arayıp soracağım bir türlü soramadım. Turkcelldeyim, taahhüt bitmek üzere. Eğer oluyorsa vodafona geçip 2 çift de ben alacağım

Bu arada e4'e kıyasla m4'leri nasıl buldunuz

• hocam ben aldım hemen 924 tl çok iyi fiyat 12 ay taksitle. hemen kargoya verdiler 1 gün sonra teslim aldım, adaptörüne kadar her şeyi aynı benim 50 mbps olduğu için internet m4 de olsa e 4 de olsa fark etmiyor ama lan hızı m4 ün daha iyi

Anladım, sorayım bakalım yeni gelen müşteriler de alabiliyor mu acaba. Bilgilendirme için teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.