Şimdi Ara

SATILIK TR GARANTİLİ LG G4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık LG Model #G4
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Arkadaşlar merhaba. Acil ihtiyacımdan dolayı mevcutta kullandığım G4 telefonumu satıyorum. Vodafone çıkışlıdır ve faturası mevcuttur. 21.03.2018 Tarihine kadar garantisi devam ediyor. 32 GB ROM VE 3 GB Ram vardır! Bir arkadaştan 2.el aldım, yaklaşık 4 aydır kullanıyorum. Aldığımda dokunmatiğinde ufak bir problem vardı. Çift tıklamayla bazen ekran açılmıyor. Bunun dışında birde her G4'te olduğu gibi ısınma sorunu oluyor. Birde ben aldığımda kahverengi kapağı vardı ve kullanılmaya bağlı olarak kararmalar mevcuttu. Bende siyah bir arka kapak aldım, onu kullanıyorum şu an. Diğer kahve kapakta duruyor. İki kapağıda vereceğim, isteyen istediği rengi takıp kullanır. Bu yazdıklarım dışında hiç bir sıkıntısı yoktur. Kozmetik olarak 8/10 alır, hatta 9/10 bile olur! Donanımsal veya yazılımsal bir sıkıntısı yoktur! Kutusu, faturası mevcuttur. Kutu içeriği kulaklık harici tamdır. Birde kendi orjinal makinesi hızlı şarj etmiyor bir süredir. Bende orjinal, hızlı sarj özelliği olan Samsung sarj aleti aldım. İsteyen olursa ücret karşılığı onuda verebilirim! İstanbul/Beylikdüzü elden teslim, bunun haricinde önce ödeme sonra alıcı ödemeli kargo şeklinde gönderebilirim!

FİYAT:700 TL (Şarj aleti ile 750 TL!)

Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun, iyi satışlar, iyi akşamlar.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C53D38CC1 -- 11 Temmuz 2017; 22:43:59 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.