Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
Satın Al
Arkadaşlar merhaba, satmak istediğim 3 adet laptopum bulunmaktadır. Hiçbirinde sorun, sıkıntı yoktur. Harddiskleri sağlamdır, pilleri hakkında tek tek bilgi verdim. Fotoğraflarını, bilgilerini ve istediğim fiyatları ayrı ayrı sıralıyorum;
Özelliklerini linkte bulabilirsiniz. Üzerinde Yüksek Kapasite pil bulunmaktadır, 4-5 saat civarında kullanılabilmektedir. Nvidia ION platformundaki cihazda HDMI çıkışı da bulunmaktadır.
2 GB Ram, 320 GB Harddisk bulunmaktadır. Kutusu ve şarj aleti mevcuttur. İstediğim fiyat : 300 TL
Yukarıdaki linkten incelemesini okuyabilirsiniz. Üzerinde 1GB Ram, 160 GB harddisk vardır. Pili ölüdür. Kutusu, şarj aleti ve Acer marka bir çantası bulunmaktadır. İstediğim fiyat : 200 TL
3- Dell Inspiron 6400
Core2Duo t7200 işlemci, 4 GB Ram, 500 GB harddisk konfigürasyonundadır. Pili ölüdür. Şarj aleti vardır. Yeni laptoplara taş çıkaracak kadar iyidir performansı :) İstediğim fiyat : 400 TL.
Fiyatlarda pazarlık düşünmüyorum, 3 bilgisayarı birden alırsanız 800 liraya bırakırım.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.