Şimdi Ara

Satılık Uygun Albion Online Hesabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 1 ay önce almış oldugum 30 dolarlık Veteran Founder's Packli hesabımı oyuna zaman ayıramadıgımdan satmaya karar verdim
    hesapta 2 ayrı karakter mevcut 1. karakter asas 4.3 dagger ve 4.3 kiyafet giyebilir durumda 2. karakter ise main hesabım olan warbow'dur suanda 5.2 'dir 6.2 giymeye 70k civari fame gerekmektedir hesabın icinde 6k gold bulunmaktadır. yani 500k silver dilerseniz bu para ile oyun icinde 3-4 aylık premium alabilirsiniz yine main hesabım olan warbowun toplamda 6 yedek seti bulunmaktadır kırmızı bölgede ölme durumunda itemleriniz gidecegi icin herseyi ile atı cantada silahı kıyafeti hazır sekilde 6 sette kasada hazır beklemektedir. ortama setler 600-700k silver civarında tutmaktadır. hesap saglam bir yabancı guilddedir. kısaca 1m'den daha fazla para kasılmıs hesaplar herseyi ile 60 Tl istiyorum. 3 ay sonra open betaya gectiginde oyuna direk 1 aylık premiumlu ve 2k gold ile baslayacaksınız bunları almak open betada bile 100 tl gibi bir rakam tutuyor her sekilde kardasınız lütfen 18 yasının altındaki kardeslerimiz mesaj atmasın hesaba bakıyım parasını öyle veririm gibi seylerede girilmesin ismim yiğit 29 yasındayım ve banahttps://www.facebook.com/yigit.okur.7 adresli facebook hesabımdan ulasabilirsiniz alan arkadasa simdiden hayırlı olsun.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ilanı kaldırmayı bilmedigim için açıklama geregi duydum albion online'da suan icin e mail adresi değişikligi yokmus ve albion online kayıt oldugum e mailini uzun süredir kullanıyorum ve ek olarak bankalara baglıdır kısaca e mail adresini vermem mümkün değildir mail değişikligi cok yakın sürede eklenecek albion online forumunda okumustum dilerseniz mail değişikligi geldiginde tekrar yazarsınız ya'da suan için fiyatı 50 tl cekiyorum almak isteyen arkadaslara ev cep telefonu ve face gibi bilgileri veririm mail değişikligi eklendigindede sizin belirlediginiz bir mail adresine yönlendirerek tamamen hesabı size verebilirim yazıcak arkadaslar bu durumu göz önünde bulundurarak degerlendirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nitrojen007 -- 30 Aralık 2015; 12:44:24 >

• Nitrojen007 kullanıcısına yanıt
    Takip...
  • konu günceldir ve ek bir bilgilendirme yapmak istedim albion onlinenin yaptıgı acıklamada en az 6 ay daha oyun kapalı betada kalıcagı ve oyunu ücretsiz yapma fikri mmorpglerde cok riskli bir secim olacagı icin oyun 6 ay sonra acık betaya cıktıgında ücretli olacaktır kısaca ücretsiz oynama hayalleri kuran arkadaslara gecmis olsun :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık 2.Lig MANAGERZONE HESABI
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.