Şimdi Ara

Satılık uygun fiyatlı Gigabyte GA-M61PME-S2P anakart !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Şuan kullandığım anakartım HD 6850 ile kullanıyorum yeni anakart aldığım için uygun fiyata satıyorum .
    Hı-level 2 gb ddr2 800 mhz ram de var limde uygun fiyata onuda verecem alacak olanlara duyurulur...

Satılık uygun fiyatlı Gigabyte GA-M61PME-S2P anakart !!!

Fiyat:50 TL

@MRDALKILIC:ARKADAŞA RAM'LE BİRLİKTE 60 LİRAYA SATILMIŞTIR HAVALEyapıldı ürün kargolandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forever58 -- 18 Haziran 2014; 14:30:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap verme tenezzülünde bulunmamanız gerçekten üzücü... Cevap verince cebinizden birşey eksilmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 15 Haziran 2014; 17:50:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stargate_0404

Cevap verme tenezzülünde bulunmamanız gerçekten üzücü... Cevap verince cebinizden birşey eksilmiyor

Hocam bi arkadas pm den yazmis ram le beraber alabilirim diye ikisini ondan cevap bekliyip ondan sonra size yazmayi dusunuyodum size oncelil versem arkadasa ayip olacak kusura bakmayin ozur dilerim ben size 2-3 saat icinde donsem

• Tamam üstadım sorun yok...
  • anakartı 40 liraya ,ramide 20 tl ye indiriyorum önce havaale sonra kargo şeklinde

• Ürünler Tarafımdan Alınmıştır. İşlem Havale - Kargo Şeklinde Gerçekleşecektir. Hayırlı Olsun İki Taraf İçinde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK GIGABYTE A320M-S2H 300TL
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Havale Yapılmıştır. Hayırlı Olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.