Şimdi Ara

Satılık ve Takaslık Kitaplarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kitapların kondisyonları çok iyidir Eskişehir içi elden diğer illere ptt ile gönderebilirim .

Harry Potter serisi 7 kitap 200 tl
    Son Olimposlu Rick Riordan 5 tl
    Dracula Günlükleri Kim Newman 5 tl

Set halinde 10 tl
    Yürüyen Ölüler: Valinin Düşüşü Robert Kirkman
    Yürüyen Ölüler : İsyan Robert Kirkman
    Yürüyen Ölüler Robert Kirkman

Kadife Kutudaki Hayelet Joe Hill 5 tl
    Siliniş ( Ciltli Beyaz Kapak ) Tess Gerritsen 10 tl
    Kan Gölü ( Ciltli Beyaz Kapak ) Tess Gerritsen 10 tl
    İkiz Bedenler ( Ciltli Beyaz Kapak ) Tess Gerritsen 10 tl
    Kutsal Mezarın Günahkar Misafiri William Peter Blatty 5 tl
    Kemik Adamın Kızları Ted Dekker 5 tl
    Zor Oyun Harlan Coben 5 tl
    Geçmişle Dans Harlan Coben 5 tl
    AVM S.L.Grey 5 tl
    Şüphe Asla Uyumaz Martı 5 tl
    Suç Detayda Saklıdır 5 tl
    Psikopat Tami Hoag 5 tl
    Gördüğüne Asla İnanma Mario Mazzanti 5 tl
    Karnavalın Efendisi Craig Russell 5 tl
    Dracula Bram Stoker (Artemis ) 5 tl
    İt Dalaşı Markuz Zusak 5 tl
    İntihar Kulübü Robert Louis Stevenson 5 tl
    Altın Buda Clive Cussler 5 tl
    Beyaz Ölüm Clive Cussler 5 tl
    Pusova Galip Dursun 5 tl
    Tanrının Unutulan Çocukları Craig Silvey 5 tl
    Olasılıksız Adam Fawer 10 tl
    Suç Ortakları Agatha Christie 5 tl

Satılık ve Takaslık KitaplarımSatılık ve Takaslık KitaplarımSatılık ve Takaslık KitaplarımSatılık ve Takaslık KitaplarımSatılık ve Takaslık KitaplarımSatılık ve Takaslık KitaplarımSatılık ve Takaslık KitaplarımSatılık ve Takaslık Kitaplarım

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Eluchael kullanıcısına yanıt
    Dostum elimde seninkilerle takas etmek istediğim birkaç kitap var. Harry Potter’ın ilk üçü ile Hannibal Doğuyor ve Hannibal: Kızıl Ejder kitaplarını değişmek isterim. Sayfa sayısı, piyasa fiyatları ve kondisyonları birbirine tekabül eder diye düşündüm, gerçekten hiç bir sıkıntısı yoktur, temizdir. Kitapların sadece birkaç bölümünü okudum ve gerilim-polisiye tarzı pek ilgimi çekmediğinden rafa kaldırdım ve hasarsız öylece duruyordu. Film serileri ve bir de dizisi var ‘Hannibal’ adında. Bilgi sahibi olmak istersen dizi cidden muazzam. Bir de Olasılıksız ile değişmek istediklerim var. Orhan Yeniaras - Zamanla Randevu veya Sherlock Holmes - Bütün Hikayeleri #1. Artık hangisini istersen, sana kalmış. Dürüstçe bi takas yapalım hocam, kitaplar temizdir, dediğim gibi kıvrılma, çizik de yoktur hatta Hannibal kitapları karton kapak ciltli sağlamlar yani. O yüzden o üç kitap ile değişmek mantıklı olucak. Ankara’da yaşıyorum. İlgilenirsen sevinirim:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ya oha artık oha! harry potter serisine 200 lira fiyat çekmişsiniz.

harry potter kutulu set amazon'da 136 tl şu an. hadi bu dönemsel kampanya kıyas yapmayalım. diğer sitelerde ise 175 lira. ayıp kardeşim kondisyonu yüksek diye diye sıfırından fazla fiyat çekip satmaya çalışıyorsunuz!

• The Ugly kullanıcısına yanıt
    ??? Gördüğünüz gibi eski kapak baskılar bende size bir kaç link atayım

İnsanda beyin denen bir organ var bazen onu kullanmak mükemmel sonuçlar doğurabiliyor :) Lütfen kullanın !
    Siz bana 200 tlye eski basım 7 kitap ve sıfır ayarında Harry Potter bulun ben yazdıklarımı sileyim sizde utanmaktan vazgeçin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eluchael -- 23 Kasım 2019; 14:50:12 >

Hocam pm atamıyorum ya GSM onayı istedi beceremedim, nasıl yapıcaz?

Kitap konusunda da olur hocam diğer kitapların resimlerini atarım.

• Logan Kolverine kullanıcısına yanıt
    Hocam gsm onayını profil ayarlarından telefon numaranızı sıfırlayın tekrar kullanmakta olduğunuz numarayı yazıp onay isteyin SMS geliyor

Eğer yapamazsanız burdan da alabilirim resimleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam bu ikisine kitaplığımın en iyilerinden diyebilirim ama o Harry Potter üçlemesi için vermek zorunda kaldım, madem öyle dediniz. Fahrenheit 451 zaten kült bir kitaptır ve çok net temizdir hasarsızdır, okuyup bıraktım. Yakınına gelmeden sıfır diyebileceğiniz bir kitap. Ölümün Şifresi de serilik bir gerilm başyapıtı ve birçok ödül almıştır, üstünde hepsi yazar zaten. Beğenirseniz devamını da alın derim. Bu kitaba da hayır derseniz diğerlerini zaten beğenmezsiniz, bunları da deneyin derim ama. (Hocam şunlara he diyin de yapalım şu takası gözünü seveyim, acayip hype’lıyım benim onları tekrar okumam lazım.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logan Kolverine -- 23 Kasım 2019; 15:20:36 >

Hocam malesef bu kitaplar da elimde var bu Harry Potterlar koleksiyonluk olanlar eski basım çünkü eğer mutlaka ben okuyayım derseniz Amazonda yüzde elli indirimli şu an kitaplar ha yok ben hem koleksiyon olsun hem okuyayım derseniz güzel bir takas için güzel kitaplar önermeniz lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam bu Hannibal kitapları diziye ilham olan değil mi? Eğer öyleyse nasıl görmedim hiç ya

• Aynen kardeşim, maalesef bizim insanımız okumayı sevmediğinden hiç yoktan dizisi bile daha çok tutuyor. Almak istersen özelden beklerim, tertemiz duruyorlar rafımda.

Şuan başka kitaplar okuyorum alma planım yok teşekkürler ama aklımda kalan bir soruyu sormak istiyorum eğer kitaplar direk dizi ile bağlantılıysa izlemeyeceğim devamını, var mı bir bilginiz?

• bende de var kitaplar takas veya satın alma yapabiliriz elimdekiler şunlar:

Sherlock Holmes Baskerville'lerin Köpeği 13 TL

Stranger Things Şüpheci Zihinler 18 TL ( Daha çok var ama aklıma gelmiyo )

İstanbulda oturuyorum kargoyla olabilir
  • yürüyen ölüler 3 kitap seti 10 tl ise alabilirim
  • İzlemenizi tavsiye ederim, çünkü kendi içinde yeni bir hikaye evreni oluşturmuş dizi. Kitaplarını bilmesen bile çok keyif alırsın, zira ben aldım. Her bölüm sonunda geriliyosun ve diğer bölüme tıklıyosun. Kısacası izleyin :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.