Şimdi Ara

Satılık veya takas Sağlam Karakter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Oynanan Süre: 1451 gün

*470 başarı puanı arasında şu anda alınamayan Viva la Revulocion, Bilimsel bir atılım gerçekleştirdim ve 20m verilerek vodoo ile alınan Ölüler Diyarını Ziyaret ettim başarısı bulunmaktadır. Ve VIP ile alınan birçok başarı bulunmaktadır.
    *Karakterde Suçlu tutukladım başarısı bulunmaktadır ve aynı zamanda İlk defa birşey çaldım başarısı bulunmaktadır.
    *Karakter Suç dünyası (Life of Crime) kayıtlıdır ve verilen 3x Altın külçe, 2x Para destesi ve Polis telsizi bulunmaktadır.
    *Karakterin grubunda 750kredi+666k ile alınan bowing jet bulunmaktadır şahsen ben özel jet gibi kullanıyorum istediği an istediği şehre çok kısa sürede uçuyor ve vip gerektirmiyor. Ayrıca bu jetin değeri oyun parası olarak 17-18m civarındadır.
    *Karakterde Şirket Lisansı (500kredi ile alınan şirket açma) bulunmaktadır. Şirketin içinde varşovada bulunan bir bar bulunmaktadır 5* ve 100.000 watt gücünde MR barıdır ve her türlü MR grubunu ağırlayabilmektedir tamamen can sıkıntısını gidermek için açılmıştır hem sağlam grupları davet ederek sağlam para kazanıyorum sadece 1 bardan ve can sıkıntımı gideriyorum. Ayrıca nakit biriktirdikçe emlak piyasasından bir çok mekanı satın alabilip eğlenebilirsiniz. Örneğin ben pet shop satın alıp hayvan yakalama yeteneğim sayesinde bu hayvanları pet shopta satıyordum.
    *Sahne yeteneklerimin çoğu 3*-4.5* arasındadır. Solo olarak 17 seviyesinde konser verdiğimi hatırlıyorum. Dilerseniz jetli grubunuzla devam edebilir dilerseniz jetli grubunuzu satıp yeni bir gruba girebilirsiniz. [Jeti olan grubunun herhangi bir kariyer geçmişi yoktur sadece jeti kullanmak için açılmıştır.)
    *Gerekli suç yetenekleri 5* olup dilerseniz suç dünyasında da ilerleyebilirsiniz. Veya tam tersi polislik yeteneklerim yüksek seviyededir ajan dahi olabilirsiniz lakin sabıka kaydım bulunmaktadır. Vip süresi dolmuştur vip aldığınız taktirde suç işlemeye devam edebilirsiniz gerçekten eğlenceli. Ve sahip olduğunuz jet sayesinde anında şehirden kaçarak polislere yakalanma şansını 0'a düşürmüş olursunuz.
    *Temel bestecilik 5*, Temel şairlik 5* ve Halkı coşturan müzik besteleme 5* dilerseniz şarkı yazabilir ister gruba eklersiniz ister bu şarkıları çok iyi fiyatlara satarsınız. 2 senedir şarkı yazmadım yüzde yüz hit ilk şarkısı. Genresi rock ve 5*. Spor yetenekleri 3.5* 5* arasındadır. Yoga ustalığı 4*dır tek güncelde yüzde 7-9 arası sağlık toplayabiliyorsunuz. Birkaç tıp yeteneği iyi seviyededir.
    *Karakterde 1 adet 0 yaşında (yakında 1 yaşında) kız çocuğunun 1.ebeveynliği bulunmaktadır yani tek hesapta 2 karakter. Çocuk sizindir. 2.ebeveynliği annesindedir. Karakterde nakit olarak çok para yok ama var olan jeti 17-18m ediyor ayrıca şirket lisansı ve şirketinde 1 adet 5* 100.000w kapasiteli bar sayesinde paranızı katlayabilir yeni mekanlar alabilir zengin olabilirsiniz.
    *Grafiti yeteneği 100 grafiti yaptım başarısının alabilecek düzeydedir. Ayrıca temel fotoğrafçılık 5* dır paparazi başarılarını kolaylıkla alabilirsiniz.

Edit: Şansa gümüş sikke geldi. Piyasa değeri 4.5m civarında. Hesapta bulunmaktadır.

Eğer ilginizi çektiyse PM yoluyla ulaşınız. İstediğim;
    İkariam, ogame veya gladi atusta güzel bir hesap. Eğer nakit teklifiniz varsa onu da özelden iletebilirsiniz. Diğer oyun tekliflerinizi de düşünebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prorezonans -- 7 Ekim 2013; 19:33:18 >

• PM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adolf.Hitler

PM

pm cevaplandı
  • güncel..
  • güncel...
  • güncelliğini koruyor...
  • güncel...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güncel
  • pm
  • güncel
  • Almayı düşünmüyorum ama çok sağlam karakter. Afrodizyak iksiri satılır.10k'dan tanesi.5 tanesi 45k'ya verilir.
  • güncel birkaç sahne yeteneğini 5* yaptım
  • günceldir
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-online-karakter-popmundo.com-oyun-bayan-karakteri-satilik-142419528/detay/

satıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glinxyx -- 4 Kasım 2013; 17:11:31 >
  • hocam pm atar mısınız elimde **** var üstüne lol hesabı verebilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.