Şimdi Ara

Satılık veya Takaslık 1000 Lira - Denon 1312xp Full Kutulu Tertemiz 3D 5.1 Ses Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Full kutulu garantili
    Suan icin aldığım tarihi hatırlamıyorum. Cok guzel bir inceleme buldum. Aşağıda paylaştım. Linkini de ekliyorum.
    Satış fiyatım 1000 liradır.
    Nokta çizik yok
    2 +1 kullandım devamlı diger hoparlörleri hala posetlerinde ilk siz açacaksınız.
    Isime yarayan herşeyle takas yapabilirim.
    Ust model telefon
    Laptop, ipad air

http://www.piyasacilar.com/threads/denon-1312-xp-3d-5-1-av-ve-sys-hoparlÖr-İncelemesİ-eklendİ.243/

quote:

ARKADAŞLAR MERHABA,
    Sonunda inceleme yazısını tamamladım.Detayları fotoğraflar ile bilgilerinize sunuyorum.Piyasadaki 1000 1500 TL paket sistem aralığı içinde kendi şahsi görüşümdür bence alınabilecek ilk 2 cihazdan biri.

Ürünü sıfır aldım.Gerçi alan arkadaş almış 8 ay kutu kapalı kalmış.İlk açan ben oldum.Cihazın paket görünüşü aşağıdaki gibidir.

Ürün kutusunu açtığınızda amfi ve 5.1 kabinler ve 22cmlik bir Denon Aktif subwoofer ile karşılaşıyorsunuz.​

Adsız.jpg ​

Ürünün en çok dikkat çeken parçası doğal olarak amfi.Çünkü 5.1 Dolby True HD, DTS HD Master Audio gibi yeni nesil ses codeclerini destekleyen amfinin HDMI 1.4 çıkışı yani 3D görüntüyü kayıpsız iletebilme özelliği ve 4 Hdmi bağlantılı cihazı amfiye bağlayarak tvnize tek hdmi çıkış yapma imkanınız mevcut.Bu sayede kumandadan bütün hdmi ile bağlı cihazlarınızı amfi üzerinden yönetebiliyorsunuz.​

Amfi üzerinde dahili olarak Tunerda bulunmakta.Bir çok radyo kanalını RDS özelliği ile kayıt edebilirsiniz hafızasına.​
    Ipod ve İPhone bağlayabileceğiniz amfide optik ve spdif girişleri de mevcut.​
    Sistem toplamda 650W gerçek ses çıkış gücü barındırıyor.​

Herbir kabin 110W X 5.1​​

Kumanda üzerinde ki Tone tuşu ile bütün kanlların ses belirginlik ayarını yapabiliyorsunuz.Bass ve Treble ayarlarını çok kolay yapabilirsiniz.Ayrıca sesi yönlendirmek istediğiniz kolonları tek tek ayarlayıp sadece ön veya arka yada bütün hoparlörlerden Multichannel Stereo mod ile eşit dağıtabilirsiniz.​

Ben arka hoparlörler için Dartyden ayrıca ayak aldım bir çift.Gayet şık oluyor, benim gibi duvara monte etmek istemezsseniz.​

Ben amfiye Dsmart HD Recevier , Dune Hd Player ve Pioneer BDP 140 bluray bağlı olarak kullanıyorum.Tek bir kumanda üzerinden istediğim donanıma geçip tv ekranına taşıyabiliyor ve ses kontrolü sağlayabiiyorum.​

Amfi üzerinen ses ayarlarından codec çözümleri ve dijital ses formatları için bitstream özelliğini seçerseniz,izlediğiniz dts yada dolby dts hd vb ses formatlı filmlerde amfi ekranında ses codec bilgisini görebilmektesiniz.

Cihaz tamamen media odaklı yani müzik için almak isteyen arkadaşlar içinde olabilir ama zevk meselesi fakat bir Hi-Fi stereo standardı beklemeyin.Filmler için çok ideal bir donanım.​

Test ettiğim filmlerin hiçbirinde ne görüntü aktarımında ne de ses codeclerinde hiçbir sıkıntı yaşamadım.3D iso filmler, Hal SBS, mkv filmleri deneyerek söylüyorum bunları.Cihaz yanında gelen subwoofer oldukça kuvvetli benim salonumun 22 m2 ölçülerde bir salon olduğunu düşünürsem çok geçerli bir sub benim için.

iNCELEME TAMAMEN TARAFIMA VE RESİMLER İNCELEN ÜRÜNÜN TA KENDİSİNE AİTTİR.:)​

CİHAZIN TEKNİK öZELLİKLERİNDEN BAHSEDEYİM BİRAZ:​

VR-1312 5.1-kanallı HD-Ses alıcı, 3D videoyu destekleyen bir TV'ye ve Blu-ray disk oynatıcıya bağlandığınızda size güçlü surround sesli heyecan verici 3D sinema deneyimi sunar. Sıkıştırılmış Ses Yineleyici teknolojisi, AVR-1312’nin ön panelindeki stereo mini jakına bağladığınız zaman portatif müzik çalardan zengin ses almanızı sağlar. Ve tek dokunuşla sıkça kullanılan video kaynağını veya surround modunu seçmek için kullanabileceğiniz Hızlı Seçim tuşlarına sahiptir. Tuşlar üzerindeki ikonlar her bir tuşun işlevini kolayca tanımanızı sağlar. ​

Yeni Özellikler

Kolay çalıştırma, Grafik Kullanıcı Arayüzü
    HDMI kaynağında GUI görüntüsü
    Kolay işlem için dört hızlı seçim tuşu
    İçerik Kalitesini En Üst Seviyeye Çıkarmak için Son Teknoloji Denon Çözümleri

Tamamen ayrı, 5 kanalın tümü için aynı kalite ve güç (110 W x 5 kanallı)
    Yüksek kaliteli ses çalma ve görüntü oynatma için sabit güç beslemesi
    3D düzgeçiş teknolojisi özellikli
    Yüksek çözünürlüklü ses desteği, Dolby TrueHD ve DTS-HD Master Audio
    Daha net bir ses ve video sinyali için Minimum Sinyal Yolu
    Yüksek titreşim direnci konseptlerini içeren Direkt Mekanik Gövde Yapısı
    Dijital müzik dosyalarını geliştirmek için Sıkıştırılmış Müzik Yenileyici
    Bağlantı & Gelecek Uyumlu Genişletilebilirlik

HDMI (3D'li V.1.4a), Derin Renk, “x.v.Color” özelliğini destekler
    4 x HDMI girişi/ 1 x HDMI çıkışı
    Ön paneldeki Stereo Mini Jak size herhangi bir portatif müzik çaları bağlama imkanı verir
    iPod® ve ağ akışı için yuva bağlantısı
    Kullanım Kolaylığı

Basit, kullanımı kolay uzaktan kumanda aygıtı ile birlikte gelir
    Uyku zamanlayıcısı fonksiyonu
    Otomatik surround modu
    Ses seviyesi hafızası, her bir giriş cihazı için farklı sinyal seviyelerini düzeltme kapasitesine sahip.
    Diğerleri

Ses Gecikme fonksiyonu (maks. 6 kare veya 200 msan)
    Ses kesme seviyesi ayarları (Full/-40dB/-20dB)
    Çeşitli subwoofer çapraz anahtarlama
    Bekleme konumunda düşük güç tüketimi 0,5 W (Standby)
    Kalın hoparlör kablolarını bağlamayı kolaylaştırmak için tamamı bağlayıcı hoparlör terminalleri

Satılık veya Takaslık 1000 Lira - Denon 1312xp Full Kutulu Tertemiz 3D 5.1 Ses Sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömerözkan -- 27 Ekim 2014; 22:40:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.