Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 =SATILIK veya TAKASLIK=Samsung HT-F455 1000W FULL HD 5.1 DVD Ev Sinema Sistemi Satın Al 26 Ağustos 2015 11:41 1 1 =SATILIK veya TAKASLIK=Samsung HT-F455 1000W FULL HD 5.1 DVD Ev Sinema Sistemi Arkada?lar Merhaba; Evlilik öncesi aldy?ym ses sistemini de?i?tirmek istiyorum.Kendisi 1000w ses ile alakaly hiçbir problem yoktur.Yüksek seste bo?ma veya ses kalitesinde bozulma gibi sorunlary yok.Kasym ayynda evime kurdum 2 aydyr kullanyyorum.Kutusu hariç her?eyi mevcut.HB den almy?tym.4 yüksek kule modeli olandan.De?i?tirmeyi istememdeki sebep DTS ses codec çözmüyor olmasy.Tv 55H7000 her türlü codec çözülüyor Bluray Filmlerde ki Dolby Dijital 5,1 ses on numara normal tvde hd yayynlarda 5,1 destekli TRT1 spor sanyrym ses 5,1 alynyyor ama DTS desteklemiyor.Benim ar?ivimdeki filmlerin ço?uda DTS onlary 2,1 olarak izleyebiliyorum.Tek Tek filmler ile u?ra?y? codec çevirmekte i?ime gelmiyor... Full Kutu içerikli HDMI kablo hediyeli Faturasyny bulurum büyük ihtimalle.(Yeni ta?yndym henüz nerede oldu?unu hatyrlamyyorum.) Takas seçene?im üst segment DTS destekli 1000w tercih en az 800w çyky?ly 4 uzun kolonlu (arka 2 si kysa modellerden olmayan) samsung marka ürünler ile olabilir.Bluray veya 3d okutmasy olmayabilir.Cd sürücü ile i?im yok. Ürün olarak Saty? Fiyaty 400,00 tl. Samsung Ht-F455 Dvd Ev Sinema Sistemi Özellikleri Genel Özellikler 1.000 Watt 1 Disk Kapasitesi Tepsi Güverte Tipi 5.1 Kanal Oynanabilir Disk Tipi DVD-Video / DVD ± R / DVD ± RW kullanylabilir Mevcut CD DA / CD-R / CD-RW ?ifre Çözme Biçimi Kullanylabilir DivX (XviD dahil) Kullanylabilir MP3 WMA / WMV (1/2/3/7) mevcuttur Kullanylabilir JPEG Ses Özelli?i Kullanylabilir Dolby Digital Virtual Surround 5.1 kanal Kullanylabilir Akylly Ses Kullanylabilir giga Ses Mevcut güç Bas Basit Hoparlör Ayary Kullanylabilir Kullanycy EQ Kullanylabilir Futbol Modu Ses Modu sayysy (DSP) x 9 Akortçu Kullanylabilir FM Tuner Ba?lanty Kullanylabilir Anynet + (HDMI-CEC) USB Host kullanylabilir 2.0 ARC (Ses Dönü? Kanaly) mevcuttur Kullanylabilir Out HDMI Kullanylabilir Kompozit Çyky? Ses Giri?i sayysy 2 Optik Giri? Sayysy 1 Konu?macy 4 Uzun-boy Hoparlör Pasif Sub Woofer 2 Ön Hoparlör 2 Yollu Tam Aralyk Merkez Hoparlör 2 yönlü 2 Surround Hoparlör Özel Özelli?i Kristal Amplifikatör Arty kullanylabilir Kullanylabilir CD Ripleme Kullanylabilir On TV Ses Aksesuar Kullanylabilir Kompozit Kablo Kullanylabilir Anten Boyut 430 x 58 x 250mm Ürün Net Boyut 170 x 350 x 287mm Hoparlör (Sub Woofer) Net Boyutlar (G x Y x D) 95 x 1100 x 75mm Hoparlör (Ön) Net Boyutlar (G x Y x D) 227 x 95 x 75mm Hoparlör (Merkezi) Net Boyutlar (G x Y x D) 95 x 1100 x 75mm Hoparlör (Surround) Net Boyutlar (G x Y x D) 860 x 450 x 400mm Brüt Boyutlar (G x Y x D): Bir Ambalaj Güç 0,5 Watt 67 WattSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açyktyr.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açyktyr.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açyktyr.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 27 Ağustos 2015 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün =SATILIK veya TAKASLIK=Samsung HT-F455 1000W FULL HD 5.1 DVD Ev Sinema Sistemi Xbox One 300 TL indirim kodu Teknosa ===HP CB436A TONER=== IPHONE 4S 16 GB SİYAH