Şimdi Ara

[SATILIK] Warframe Hesap (Legendary 2)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ban Durumu #Yok Mail Devri #Evet
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [SATILIK] Warframe Hesap (Legendary 2)

9 Yıllık Warframe hesabımı satıyorum.

Hesabın ilk sahibi benim, 2013 yılında açtım ve steam kayıtlarına göre 3346 saat oynamışım.

Rank şu anda Legendary 1 ama hesapta kasılmamış warframeleri kasarsanız Legendary 2 olacak.

Tam bir koleksiyoner hesabı, hiçbir warframe silinmedi, hiçbir silah silinmedi, kasılmış bütün itemler envanterde duruyor.

1000 günün üzeri giriş yapılmış ve giriş ödülleri toplanmıştır.

Sayısız mod, prime modlar dahil büyük oranda fullenmiş halde duruyor.

Önemli arcana'lerin hespi full.

Hesapta 2600 plat mevcut ama bu hesabın içinde bu miktar oldukça önemsiz.

Warframe ilgilileri bilir oyun derya deniz, burada her şeyi anlatmak olanaklı değil, ciddi alıcılara, discord canlı yayını açıp tüm detayları gösteririm.

Hesap teslim edilirken steam bağlantısı koparılıp mail değiştirilerek verilecektir. Ödeme sonrası hesap teslimi yapacağım.

Hesap için istediğim fiyat SATILDI

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3498 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Merhaba,

Ben de warframe oyuncusuyum, rank 27.

Verdiğiniz emek ve harcanan hem maddiyat hem de maneviyat göz önüne alındığın da inanın istediğiniz bedel çok az.

Nacizane, eğer çok ihtiyacınız yoksa satışı erteleyebildiğiniz kadar erteleyin lütfen.

İnanıyorum ilerleyen günlerde bu oyunun değeri daha çok anlaşılacak ve daha iyi bir fiyattan satma imkanı bulacaksınız.

İyi forumlar.

• shadow73 kullanıcısına yanıt

Haklısınız hocam, yurtdışı fiyatı 1000$ üzerinde. Oyun süresi kadar warframe wiki'de madde okumuşuzdur. Bir kaç gün içinde satılmaz ise ilanı kaldıracağım. Güzel yorumunuz için teşekkürler.

• Merhaba Satın almak istiyorum size nereden ulaşabilirim ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Guild Wars 2 Hesap
    9 yıl önce açıldı
    Satılık Dota 2 Hesap
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.