Şimdi Ara

Satılık WD Green 3TB 275TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    WD Green WD30EZRX 3TB
    Satılık WD Green 3TB 275TL Satılık WD Green 3TB 275TL

Arkadaşlar ürünleri şuanda sorunsuz kullanıyorum. Daha büyük yüksek kapasite ihtiyacım olduğu için satıyorum. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalees1 -- 3 Ocak 2018; 19:42:42 >

• Ürünlerin üretim tarihi nedir?
  • Bu koyulan testler hiç bir şeyi göstermez. uzun süreli tarama testi koyacaksınız sorunsuz olduğunu göstermek için. Ayrıca fotoğraflarda niye belli bölgeleri karaladınız? kopyalansa ne olur imei mi bu :))
    ayrıca health sekmesinden de bir ekran görüntüsü olursa belki ihtiyaç sahiplerinin ilgisini çekebilir.
  • Ben bu şekilde satıyorum, Yeterli görmeyen başka satıcıya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzgün test eklenirse diye. Takip.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • maegline M kullanıcısına yanıt
    Düzgün test derken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maegline

Düzgün test eklenirse diye. Takip.

Hd Tune ile yapılan testlerde, health değerleri sorunsuz ise, uzun taramaya gerek yoktur.
    Aksine, uzun tarama da sağlam görünen bir diskin healt değerleri sorunlu olabilir.
    Diskleri saatlerce taratıp yormak aslında gereksizdir.
    Fotoğrafta ki disk gayet sağlıklıdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WD Elements 3TB 1000TL
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cango34 kullanıcısına yanıt
    WOW! ilk defa açtığım bir konuda olumlu bir yorum aldım. Ne diyebilirim teşekkürler :)
  • Khalees1 kullanıcısına yanıt
    Üslubunuza göre normal bir durum hocam. Siz insanlarla nasıl iletişim kurarsanız karşılığını ona göre alırsınız. Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

Üslubunuza göre normal bir durum hocam. Siz insanlarla nasıl iletişim kurarsanız karşılığını ona göre alırsınız. Hayırlı satışlar.

Konuşma üzerinden 1 ay geçen konu için yorum atmışın. Amacınız nedir? Üstelik satış ile uzaktan yakından alakan bile yok.
    Post kasmak için mi geliyorsunuz yoksa insanların ayarını bozmak için mi varsınız anlamış değilim...
  • Khalees1 kullanıcısına yanıt
    Bakın hâlâ aynı şekilde devam ediyorsunuz. İlanı güncellemenizden kaynaklı ilk mesaj 10 Aralık tarihli gözüktüğünden alttaki mesajların tarihine dikkat etmeden yazmıştım mesajımı. Bu durumu kendi kendinize yorumlayıp "post kasar" ilan ettiniz beni. Kaldı ki bu geçen süre önemli değil , genel olarak üslubunuzla alakalı naçizane bir tavsiye idi benimki. 20 gün içerisinde olumlu veya olumsuz yönde bu kadar çabuk değişikliğe uğrayabiliyorsanız o da ayrı bir mesele. Şu aralar HDD baktığım için ilana denk geldim , bu da size göre yakın mı uzak mı bilmem fakat beni ilanla alakadar kıldığı kesin. Anlaşabilmemiz için bu mesajda sizin dilinizden konuşmaya çalıştım. Dilerseniz mesajlarımı şikayet edip sildirmekte kurallar gereği özgürsünüz.

İyi forumlar.
  • An itibari ile konuya gereksiz yorum istemiyorum. Ürün marka model ve gerekli testler mevcuttur. Sadece alıcı arkadaşlar özelden iletişime geçebilir. Konu üzerinde yorum yapmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.