Bir adet office 19 alındı. Baya sorun yaşamama rağmen her birinde sabırla yardımcı oldu sonunda oldu emeğine sağlık. Kendisine çok teşekkür ederim güvenerek alabilirsiniz. :)
@duckhunter57'nickli üyeye 1 Adet Windows 10 Pro Lisans Key ve 1 Adet Microsoft Office Profesyonel Plus 2019 Key Etkinleştirilmiştir.
Office keylerin kara liste vs. Düşme durumu varmı. Alacağımız key i bizimle paylaşıyormusunuz yoksa teamviwerden kurup giduyormusunuz. Yani biz format attıktan sonra keyi kullanabilirmiyiz
bir adet key almak istiyorum hocam .. Muhtemel su anda aktif degilsiniz yarin aksam bu mesajima cevap verirseniz(unutabilirim) pc basinda olacagim aktif ederseniz
@kecithewise'nickli üyeye 1 Adet Windows 10 Pro Lisans Key Etkinleştirilmiştir.
Windows 10 pro keyler format sonrası aynı cihazda otomatik aktivasyonu söz konusu mu İlaveten office 2019 pro keyler de sorun yaşayan oldu mu süre sınırlaması vs gibi hata alanlar ? Ben dm den mesaj attım deneyimlerimi paylaşacağım alışverişi yaptıktan sonra ...
@SJess'nickli üyeye 1 Adet Microsoft Office Profesyonel Plus 2019 Key Etkinleştirilmiştir.