merhaba. Oynayacak zamanim olmadigindan yaklasik 5 aydır oynadıgım wow accountu satmak istiyorum.icinde bir adet lvl 60 undead mage var.zamaninda rank 11 gormustum ama 14 kısmet olmadi.. 2 tane epik ati var..uzerimdeki esyalarin cogu epic.herbalism ve alchemy 300 ve flask of supreme power yapabiliyor.serverda allylar tarafindan taninan bir chardir.(battlegroundlardan cikmazdim zamaninda )
char : Creativity realm : Haomarush
suanda belli bi fiyat belirlemedim 90YTL civari olabilir..ilgilenen veya sorusu olan arkadaslar ozel mesaj veya buraya cevap yazabilirler.
fiyat bence müthiş uygun acc im olmasa direk alırdım
wallaha bu fiyata kacmaz bu acc ama ne kadar guvenilir olur bilmem tabi
quote:
Orjinalden alıntı: kabuto
wallaha bu fiyata kacmaz bu acc ama ne kadar guvenilir olur bilmem tabi
ilgilenen kişiler istanbul veya izmitten olursa elden verebilirim, bundan daha guvenilir bisey aklima gelmiyo.
ben zaten wow alcaktım bu yaz malum öss bitti diye başlıcaz arkadaşlarla aslında senin accountla başlayabilirimde biraz düşünim arkadaşlarla falan konusim dönecem ben sana pm den falan
beyler kusura bakmaın account aynı seirde olammz dolaısyla kolaylık oldu bn yarın grşucem account u %99 alıcam arkadaştan:)
valla bızde anlasmıstık ama sana sattı herhalde.. neyse hayrını gor kardes gule gule kullan...
arkadaşlaryardımınızı bekliyorum en fazla 100 ytl olan bi account satın almam gerek çok ihtiyacım var yanlış bi nedenden dolayı lvl 60 charm gitti nolur yardım edin
pm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme