Şimdi Ara

Satılık WOW Account (EU Frostwhisper Server)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar ben wow u dün bıraktım Burningcrusade paketi cıkasıya kadar oynamamaya karar verdim ve elimde bulunan wow'u satmaya karar verdim.Frostwhisper serverinda oynuyorum lvl 60 iyi bir orc warrior a sahibim %100 hızlı binek epic kurt 7 parca epic itemim var.Kıyafertlerim iyi oyundan anlarsan diye yazıyorum 380 defans 100 fire resis var 7400 armora sahibim.Giricem instancelere göre yedek kıyafetlerim var.Kasada 120 gold ve borsada ve bankada biraz malzemlerim var.Mesleklerim Blacksmith (Armorsmith ) skill 300 epic kıyafet tarifim ve cok iyi mavi item yapabiliyorum meslek sorunun olmucak.İkinci mesleğimde Tailor (Terzi) oyunda tanıtığım yaklasık 30 tane turk var toplamda horde olarak 30 ile 40 arası Turk cıkar.işin en güzel tarafı suan yaklasık bu oyunu oynayan 5 milyon kişi var bunların icinde Turk ismi sadece bana ait benim paketi alıcak arkadas Turk isminede sahip olacak.yani benim yerime oyuna devam etceksen artın cok beni oyunda herkes iyi tanır ben cıkarken bulunduğun guildden ayrılmıstım.Ama bu karakterle guild bulman cok kolay.İlgilen arkadaslar bana mail atabilir. bonfanzin@hotmail.com

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.