Şimdi Ara

Satılık WoW Arıyorum....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Account'u, elinde fazla olan veya satmak isteyen arkadaşlar var ise lütfen pm atsınlar. İyi oyunlar

• http://forum.donanimhaber.com/m_4187256/tm.htm burada satan bir arkadaş var.
  • YOK ONE BILMEM ZATEN
  • Arkadaslar bundan sonra sizi bu dertten kurtarıcam artık dnr 'larda oyun aramanıza gerek yok.Yurtdısından kendin getirmeye basladım:) İhtiyacı olanlar bana mesaj atmaları yeterli (turgut_bulent@yahoo.com)en fazla 1 gu icerisinde sifreleriniz elinizde olacaktır .Ayrıca dnr'a cok uyuz oldugum icin fiyat 90 ytl dir.Bilgilerinize.

Bu arada Burning Legionda Guild(Untouchable team)-Nİck Palakamil ordanda bana ulasabilirisiniz kolay gelsin hepinize....
  • 90 ytl yi çok fazla buldum arkadaşım. Yurt dışından sipariş etme gibi bir lüksüm olsa idi zaten 70ytl ye (herşey dahil) alabiliyor olacaktım. Ama bu lüksüm yok. Fiyatı daha makul bir yere çekersen alıcı bulabilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: turgut_bulent

Arkadaslar bundan sonra sizi bu dertten kurtarıcam artık dnr 'larda oyun aramanıza gerek yok.Yurtdısından kendin getirmeye basladım:) İhtiyacı olanlar bana mesaj atmaları yeterli (turgut_bulent@yahoo.com)en fazla 1 gu icerisinde sifreleriniz elinizde olacaktır .Ayrıca dnr'a cok uyuz oldugum icin fiyat 90 ytl dir.Bilgilerinize.

Bu arada Burning Legionda Guild(Untouchable team)-Nİck Palakamil ordanda bana ulasabilirisiniz kolay gelsin hepinize....

• quote:

Orjinalden alıntı: MicTiaN

90 ytl yi çok fazla buldum arkadaşım. Yurt dışından sipariş etme gibi bir lüksüm olsa idi zaten 70ytl ye (herşey dahil) alabiliyor olacaktım. Ama bu lüksüm yok. Fiyatı daha makul bir yere çekersen alıcı bulabilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: turgut_bulent

Arkadaslar bundan sonra sizi bu dertten kurtarıcam artık dnr 'larda oyun aramanıza gerek yok.Yurtdısından kendin getirmeye basladım:) İhtiyacı olanlar bana mesaj atmaları yeterli (turgut_bulent@yahoo.com)en fazla 1 gu icerisinde sifreleriniz elinizde olacaktır .Ayrıca dnr'a cok uyuz oldugum icin fiyat 90 ytl dir.Bilgilerinize.

Yurt dışında tanıdık, arkadaş vs. yok o yüzden sipariş edemiyorum diosan ve netten alış veriş yaparım dersenhttp://www.ebgames.com/ bu sitede satılıo, şu anki fiyatı $49.99

• izmirdeyim lvl 60 rog var korgallda ilgilenirsen 100 ytl 0536 888 64 30
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toplama GAMİNG masaüstü PC
    7 ay önce açıldı
    ALINIK WOW GOLD
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • selam elimde 60. levelde priester var 250euro yo satiyom almak istiyen varsa bana emal atsin tesekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.