Şimdi Ara

Satılık wp altyapılı oyun haberleri sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ekibimiz ile ciddi ve büyük bir projeye giriştiğimizden dolayı 2016'da kurduğum com uzantılı oyun haberleri sitemi satmak istiyorum. Domain oyun ile ilgili değil fakat türetilmiş kelimelerden oluşuyor. İlk etapta teknoloji ve oyun ağırlıklı haber olarak kurduğum siteyi daha sonra sadece oyun haberleri olarak değiştirdim. Çok takmadığım fakat ilgili birçok insanın olduğunu bildiğim için söylüyorum alexa değeri 6 milyonlara kadar gelmişti. Teknoloji kısmından link kaldırınca bugün 18 milyona kadar geriledi. Adsense hesabım banlı olduğundan admatic kullanımı bulunuyor. Yeni projemizden dolayı ilgilenemeyeceğim. Domain yurtdışı olduğundan sunucu kaynaklı gecikme yaşanabiliyor. Çok düzenleme yapamadım. %99'u Türkçeleştirilmiş premium haber teması kullanıyorum. Tema NYtimes'ın temasını andırıyor. Genel haber olarak dizayn edilmiş bir tema. Alım olmazsa da birçok projem gibi oda çöpe gider dert değil. Sadece haber sitesi kurmak isteyen arkadaşlara hazır kurulmuş site daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

Ayrıca forumda bu alana herşey yazılabilir olduğundan bu kısma yazmak istedim. Bu işi ticarete dökmüş birisi değilim. Az da olsa emeğimin karşılığını alıp yeni oyun haberleri sitesi kurmak isteyene hazır temel olması dileğim.

Satış şekli: Telefon ya da Whatsapp görüşme ardından hesaba havale
    Site adı: PM ile verilecektir
    Fiyat: PM ile bildirilecektir
    Site kategorisi: Haber
    Günlük tekil hit sayısı: 100+
    Hosting: İsteyen kendi hostuna çekebilir
    Banlı olduğu arama motoru: Yok
    Tema dahil mi?: Evet (Haber sitelerine özel tema)
    Aylık getirisi: Yeni admatic ekli
    Sosyal hesaplar: 159 Facebook/1093 Twitter takipçili satışa dahil

Sitenin TR sıralaması 874 binlerde. Temada composer ile dilediğiniz hali verebilirsiniz. Widget'lere kadar Türkçeleştirdim. temanın kendi pluginleri haricinde hiç bir eklenti yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msttug -- 20 Ağustos 2017; 12:59:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.