Şimdi Ara

satılık x box 360 220 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    arkadaşlar cihaz 27.09.2006 tarihlidir 2 kez 3k görüp tamir edilmiştir ntsc-u ve banlıdır. şu an gayet stabil bir şekilde çalışmaktadır. bende 3k lı bir şekilde 4 ay önce gittigidiyordan alıp tamir ettirip kullanmaya başladım makinede sadece 12 saat naruto 5 tane 48 dk lık nk9 maçı oynanmıştır:D:D 2 kol + 20 gb lik harddisk + kulaklık verilecektir . resim eklemiyorum şirinevlerde oturuyorum sadece elden satış yapılacaktır kimsenin cihazı görmeden almasını istemem bu forumda 2. satışım daha öncede 0 ayarında momo direksiyon satmıştım braynocaner nickli arkadaşımıza yine ihtiyaçtan. son fiyat 220 tl dir arkadaşlar
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• msn verebilirmisiniz acaba
  • pm yolladım kardeş makneyi alıyorum detayları verdim pmden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dargmen -- 12 Eylül 2009; 2:20:16 >
  • fateeh33 nickli arkadaşımıza satılmıştır

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hayırlı olsn 2 tarafa da
  • quote:

Orijinalden alıntı: izz_y

arkadaşlar cihaz 27.09.2006 tarihlidir 2 kez 3k görüp tamir edilmiştir ntsc-u ve banlıdır. şu an gayet stabil bir şekilde çalışmaktadır. bende 3k lı bir şekilde 4 ay önce gittigidiyordan alıp tamir ettirip kullanmaya başladım makinede sadece 12 saat naruto 5 tane 48 dk lık nk9 maçı oynanmıştır:D:D 2 kol + 20 gb lik harddisk + kulaklık verilecektir . resim eklemiyorum şirinevlerde oturuyorum sadece elden satış yapılacaktır kimsenin cihazı görmeden almasını istemem bu forumda 2. satışım daha öncede 0 ayarında momo direksiyon satmıştım braynocaner nickli arkadaşımıza yine ihtiyaçtan. son fiyat 220 tl dir arkadaşlar
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Valla hocam senin cihazdada yok yokmuş. 3 K - Ban - Ntsc-U...xD Neyse güzel fiyat...Hayırlı Satılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.