Şimdi Ara

[SATILDI] MSİ x99S GAMİNG 9 ACK referans ilanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Intel #s2011v3 AMD / Intel #Intel Şehir #Gaziantep İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [SATILDI] MSİ x99S GAMİNG 9 ACK referans ilanı

@musallatexe nickli arkadaşımıza satılmıştır.

X99 anakartımda uzun süredir custom sıvı soğutma ile yorulmadan serin serin kullanılmıştır. Özel işlemcidir. Yeni nesil çoğu işlemciye işlem gücü olarak hala kafa tutabilir. serin bi şekilde kullanılmıştır.

4,4 ghz hızında çalışabilir. Ben 4,2 ghz hızında 1,18V ile 7/24 kullanabiliyordum. Soket değiştim. Bu yüzden satıyorum. Fiyat makul tutuldu. Bi kazak parasına. Çok değil. Daha fazlasına gerek olduğunu sanmıyorum. Kargo öncesi havale eft sonra kargo şeklinde satışım gerçekleştirilecektir. kargo çok tutmaz sanmıyorum. Referanslarıma bakıp öyle alışveriş yapınız lütfen. 18 yaş altına ürün satmıyorum.

[SATILDI]  MSİ x99S GAMİNG 9 ACK referans ilanı
    [SATILDI]  MSİ x99S GAMİNG 9 ACK referans ilanı

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 4250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Gaziantep Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Paketleme gerçekten çok iyiydi, ürünün jelatinlerine kadar duruyordu ve kondisyonu sıfıra yakındı. Ürün hakkında ne söylediyseniz fazlası çıktı ve ticaret sorunsuzdu. Teşekkürler hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.