Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık xbox 360 controller Satın Al 19 Haziran 2020 00:11 1 1 Satılık xbox 360 controller Elimde artık kullanmadığım xbox 360 controller bulunmaktadır. Ürün kondisyon olarak 10 üzerinden 6-7 alır. Çalışmayan tuşu vs yok. 2 adet vardı biri 100TL'den satıldı. Ankara içinden elden satış imkanı vardır. Evime gelip görerek test ederek alabilirsiniz. ürünün yanında Silikon kılıf hediye edeceğim. 2 adet de joystick pabucu vereceğim. Fiyatı uygun yazdım, fiyat sondur. Kargo ücreti alıcıya aittir.Kılıflı olarak bu şekilde görünmektedir. Kılıf tutuşu artırmaktadır. Ben çoğu zaman kılıfı ile kullandım. Ürüne ait kılıfsız detaylı fotoğrafları çekince yüklerim. Fiyat : 85 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara,Yenimahalle Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Zotac RTX 4090 Vatanbilgisayar garantili Steam %20 indirimli ALINIK cüzdan kodu MSI RTX 2080 GAMING X TRIO Ipod Touch 4. nesil 8gb - 199TL