Şimdi Ara

Satılık XBOX 360 SLİM 250 GB Pianoblack kasa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: pepe7115

quote:

Orijinalden alıntı: 1lac

quote:

bence pahalı rgh için bile uygun degıl adamlar rgh li cıhazları bu fıyata satıyorlar senın cıhazın garantisi yok rgh yok 400 lira eder senın fiyatın ben sattım tek kol rgh li 500 liraya

250 gb pianoblack kasa + yanında orijinal 2. bir kolla birlikte nasıl 400 ediyor gerçekten ilginç bana gostersene öyle ilan

forumu biraz dolaş daha neler göreceksin aldıgın fiyata satmayı herkez ister ama aylarca burda ilanı durur ya guncellemez yada kaldırır adı üstünde 2. el bölümü 2.el

Aldığın fiyata satmak mi

Xbox 800 + gamepad 80 + Hdmi kablo 15+ 2100 msp 50 = 945 ediyor , sattığım fiyatla alakası var mi , sırf sacmalamak için insanların ilanını kirletiyorsunuz , suç bende ki yorum yazıyorum , maalesef herşey senin pencerenden görundugu gibi degil , ürüne bir sürü teklif geldi, gelen teklifler senin dediğin fiyatla alakası yok , duruma göre sen piyasayı bilmiyorsun

Ben ilanı tartışma çıkarmak için açmadım
    Bu arada bundan sonra tüm ilanlarinin takipcisiyim ,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bence pahalı rgh için bile uygun degıl adamlar rgh li cıhazları bu fıyata satıyorlar senın cıhazın garantisi yok rgh yok 400 lira eder senın fiyatın ben sattım tek kol rgh li 500 liraya

250 gb pianoblack kasa + yanında orijinal 2. bir kolla birlikte nasıl 400 ediyor gerçekten ilginç bana gostersene öyle ilan

forumu biraz dolaş daha neler göreceksin aldıgın fiyata satmayı herkez ister ama aylarca burda ilanı durur ya guncellemez yada kaldırır adı üstünde 2. el bölümü 2.el

Aldığın fiyata satmak mi

Xbox 800 + gamepad 80 + Hdmi kablo 15+ 2100 msp 50 = 945 ediyor , sattığım fiyatla alakası var mi , sırf sacmalamak için insanların ilanını kirletiyorsunuz , suç bende ki yorum yazıyorum , maalesef herşey senin pencerenden görundugu gibi degil , ürüne bir sürü teklif geldi, gelen teklifler senin dediğin fiyatla alakası yok , duruma göre sen piyasayı bilmiyorsun

Ben ilanı tartışma çıkarmak için açmadım
    Bu arada bundan sonra tüm ilanlarinin takipcisiyim ,

takıp et nasıl satış yapılır ögren :D bu fıyata satman zor tekrar soyluyorum

Ilanın içine ettin sağ ol

Bana ilan göster dedim sürekli yanar döner cevap verdin

Birde o çok ucuza sattığını düşündüğün (500 e satmış öyle diyor) tek kol rghli cihaz( 250 gb pianoblack kasa herhalde benim ilanla kıyasladigina göre ) in linkini bir atsana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1lac -- 5 Ocak 2013; 0:27:39 >

• urun hızlı al da su an 580 lıra 250gb lısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAYKOOO14

urun hızlı al da su an 580 lıra 250gb lısı

Eeee

• eee sı ne fıyatın fazla 350 tl - 400 tl olması lazım dır

Not: sadece ben fıkrımı soyledım
  • quote:

eee sı ne fıyatın fazla 350 tl - 400 tl olması lazım dır

1,5 aydır ilanı güncellemiyorum, nerden buldun ilanı da yorum yazıyorsun , gerçekten merak ettim

Bu arada sen bul bana 370 e hemen alacam, bekliyorum...

• quote:

quote:

1,5 aydır ilanı güncellemiyorum, nerden buldun ilanı da yorum yazıyorsun , gerçekten merak ettim

Valla ben olması gereke nı soyledım bana bul falan 370 tl ye ben alacam falan pıyasası oyledır ıkıncı el pıyasası boyledır ben sadece bu urunun pıyasası su an 580 lıra orj sıfır urun fıyatı olarka yuksektır dedım senın urunun 2010 da aldıgın bır urun oldu dedıgın ıcın ben sadece sana fıkrımı soyledım olması gereken satıs fıyatı ederı budur dedım

• quote:

quote:

quote:

Valla ben olması gereke nı soyledım bana bul falan 370 tl ye ben alacam falan pıyasası oyledır ıkıncı el pıyasası boyledır ben sadece bu urunun pıyasası su an 580 lıra orj sıfır urun fıyatı olarka yuksektır dedım senın urunun 2010 da aldıgın bır urun oldu dedıgın ıcın ben sadece sana fıkrımı soyledım olması gereken satıs fıyatı ederı budur dedım

Tamam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.