Şimdi Ara

SATILIK XBOX ONE KINECT SET - 2 orjinal kol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    TR den alınmış garantisi bitmiş.
    Sadece corona zamanı aktif kullanılmış üründür, sorunsuzdur

XBOX ONE Konsol 500GB
    KINECT
    1 sorunsuz tertemiz Orjinal kol
    1 adet sıfır kutusunda orjinal kol.Not: Kol kutununda connect and charge kitte var bu verilmeyecektir"

Kınect sports, forza 5 kutulu oyun

Kutuları kulaklıkları duruyor

Fiyat 1800 TL

İstanbul içi Küçükçekmece civarında yüzyüze teslim edilir.
    Denemek mümkün değildir.(pandemi)Sorunu olmayan cihazlar
    Para sadece hesaba transfer şeklinde olur - Enpara,YKB,Akbank,Garanti

Şehirdışından alacaklar İstanbulda tanıdıkları vasitasıyla aldırabilirler aksi durumda;
    En yakınımda MNG var, kargoya paketleme videosunu/fotosunu çeker o şekilde yollarım
    Sahibinden ilan no : 921073132

SATILIK XBOX ONE KINECT SET - 2 orjinal kolSATILIK XBOX ONE KINECT SET - 2 orjinal kolSATILIK XBOX ONE KINECT SET - 2 orjinal kolSATILIK XBOX ONE KINECT SET - 2 orjinal kolSATILIK XBOX ONE KINECT SET - 2 orjinal kolSATILIK XBOX ONE KINECT SET - 2 orjinal kolSATILIK XBOX ONE KINECT SET - 2 orjinal kolSATILIK XBOX ONE KINECT SET - 2 orjinal kolSATILIK XBOX ONE KINECT SET - 2 orjinal kolSATILIK XBOX ONE KINECT SET - 2 orjinal kolSATILIK XBOX ONE KINECT SET - 2 orjinal kolSATILIK XBOX ONE KINECT SET - 2 orjinal kol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necropotance -- 19 Nisan 2021; 14:52:10 >

• Merhaba,
    Cihaz sigara içilen bir ortamda kullanıldı mı? Çocuklar kullanacak temiz olmasını istiyorum.
    Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtk32

Merhaba,
    Cihaz sigara içilen bir ortamda kullanıldı mı? Çocuklar kullanacak temiz olmasını istiyorum.
    Saygılar
    @mtk32
    Selam, sigara içilen ortamda kullanılmadı aslında ilk alındığında 50-60 saat kullanılmıştır sonrasında da covid döneminde ortaya çıkardım bizde de çocuğum oynuyor o da başta ilgisini çekti ama şu an çok ilgilenmiyor.Detayları görüşebiliriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.